Przejęłam obowiązki osoby zajmującej się stypendiami, ale nie byłam na żadnym szkoleniu, nie wiem jak napisać oświadczenie dotyczące wyrażenia zgody na wydanie kolejnej decyzji zmieniającej
Wyrażam zgodę na zmianę decyzji Wójta Gminy ( Kier. OPS) Nr ........ z dnia ...... w sprawie przyznania stypendium szkolnego na syna/córkę .............na rok szkolny ....... i wnoszę o przyznanie stypendium szkolnego w dłuższym okresie, niż zawarty w powyższej decyzji, czyli od stycznia ..... do czerwca .....
Jednocześnie oświadczam, że dane dotyczące stanu rodziny i wysokości dochodów, zawarte we wniosku o przyznanie stypendium szkolnego z dnia ..... nie uległy zmianie - uległy zmianie.
I - bez przeliczania dochodu.
Wyrażam zgodę na zmianę decyzji Wójta Gminy ........... Nr ........ z dnia ................ w sprawie przyznania stypendium szkolnego na syna / córkę ............, w celu uzyskania stypendium w dłuższym okresie niż zawarty w powyższej decyzji.
Oświadczam, że dane dotyczące stanu rodziny i wysokości dochodów zawarte we wniosku o przyznanie stypendium szkolnego z dnia ............., nie uległy zmianie.
Jestem świadoma/y odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia (art. 233 ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. – Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 z późn. zm.).
II - ponowne przeliczenie dochodu.
Wyrażam zgodę na zmianę decyzji Wójta Gminy ........... Nr ........ z dnia ................ w sprawie przyznania stypendium szkolnego na syna / córkę ............, w celu uzyskania stypendium w dłuższym okresie niż zawarty w powyższej decyzji.
Oświadczam, że dane dotyczące stanu rodziny i wysokości dochodów zawarte we wniosku o przyznanie stypendium szkolnego z dnia .........., w miesiącu .......... 2016 r., uległy zmianie w następującym zakresie:
................................................................................
Jestem świadoma/y odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia (art. 233 ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. – Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 z późn. zm.).