wzór oświadczenia wyrażajacego zgodę - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 18 kwie 2016, 13:46

Przejęłam obowiązki osoby zajmującej się stypendiami, ale nie byłam na żadnym szkoleniu, nie wiem jak napisać oświadczenie dotyczące wyrażenia zgody na wydanie kolejnej decyzji zmieniającej
154 Gosiunia

Napisano: 18 kwie 2016, 14:23

Oświadczenie

Wyrażam zgodę na zmianę decyzji Wójta Gminy ( Kier. OPS) Nr ........ z dnia ...... w sprawie przyznania stypendium szkolnego na syna/córkę .............na rok szkolny ....... i wnoszę o przyznanie stypendium szkolnego w dłuższym okresie, niż zawarty w powyższej decyzji, czyli od stycznia ..... do czerwca .....
Jednocześnie oświadczam, że dane dotyczące stanu rodziny i wysokości dochodów, zawarte we wniosku o przyznanie stypendium szkolnego z dnia ..... nie uległy zmianie - uległy zmianie.

..................
( podpis)
jesień 2015

Napisano: 18 kwie 2016, 14:25

I - bez przeliczania dochodu.
Wyrażam zgodę na zmianę decyzji Wójta Gminy ........... Nr ........ z dnia ................ w sprawie przyznania stypendium szkolnego na syna / córkę ............, w celu uzyskania stypendium w dłuższym okresie niż zawarty w powyższej decyzji.
Oświadczam, że dane dotyczące stanu rodziny i wysokości dochodów zawarte we wniosku o przyznanie stypendium szkolnego z dnia ............., nie uległy zmianie.
Jestem świadoma/y odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia (art. 233 ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. – Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 z późn. zm.).

II - ponowne przeliczenie dochodu.
Wyrażam zgodę na zmianę decyzji Wójta Gminy ........... Nr ........ z dnia ................ w sprawie przyznania stypendium szkolnego na syna / córkę ............, w celu uzyskania stypendium w dłuższym okresie niż zawarty w powyższej decyzji.
Oświadczam, że dane dotyczące stanu rodziny i wysokości dochodów zawarte we wniosku o przyznanie stypendium szkolnego z dnia .........., w miesiącu .......... 2016 r., uległy zmianie w następującym zakresie:
................................................................................
Jestem świadoma/y odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia (art. 233 ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. – Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 z późn. zm.).
GOSIA2

Napisano: 18 kwie 2016, 14:45

jeżeli sytuacja uległa zmianie dołączasz dodatkowo zaświadczenia, bądź też oświadczenia.
12E

Napisano: 13 maja 2016, 14:24

a jak się w ogóle za to zabrać?

jak się rozdziela tą gotówkę co dostaliśmy z kuratorium? jakiś wzór jest może?

robi się to ręcznie, czy jest w signity jakiś program, jakieś zestawienie?

jak się za to zabrać, proszę o opis od podstaw, bo II transzę trzeba wypłacić, a my nie mamy chwilowo osoby, która się na tym znała.
???

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x