ja jednak prosiłabym o jakieś sugestie odnośnie tego pisma ponieważ jestem nowa do FA i nie wiem jak to było przy zaliczce a nie ma mi kto podpowiedzieć:(
Zgodnie z art. 5 ust. 1 ustawy o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (Dz. U. z 2007 Nr 192, poz. 1378 z późn. zm.) przekazuję informacje ustalone po przeprowadzeniu wywiadu alimentacyjnego i odebrania oświadczenia majątkowego od dłużnika alimentacyjnego.
W wyniku przeprowadzenia wywiadu alimentacyjnego i odebrania oświadczenia majątkowego w dniu 01.12.2008 r. ustalono następujące fakty:
................i tu się rozpisujesz co ustaliłaś (dane dłużnika, czy pracuje, z czego się utrzymuje, czy ma orzeczenie itd itd, oraz to co wykazał w oświadczeniu majątkowym)
Na podstawie art. 5 ust. 1 oraz art. 6 ustawy z dnia 7 września 2008 r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (Dz. U. Nr 192, poz 1378 z późn zm.) Ośrodek Pomocy Społecznej w Bystrzycy Kłodzkiej zawiadamia, że w dniu ……. przeprowadzono wywiad alimentacyjny i odebrano oświadczenie majątkowe Pana ………….zamieszkałego………………………………………….. z których uzyskano informacje, że ww. dłużnik: