pismo do komornika z podaniem nr konta..... - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 05 gru 2008, 11:17

proszę o wzór takiego pisma.....
~/Magda/

Napisano: 05 gru 2008, 11:47

magda czy ty chodzilas doszkoly, juz w podstawowce uczyli prostych pism i wnioskow
~ab

Napisano: 05 gru 2008, 13:58

niemożliwe ab arogancją daleko nie zajdziesz, jak nie podoba Ci sie moje pytanie to nie musisz odpowiadać a jeżeli nie jestem czegoś pewna to mam prawo zapytać się jak robia to inni....
~/Magda/

Napisano: 05 gru 2008, 16:23

arogancja arogancją, ale dwa zdania chyba sklecisz..
~mała

Napisano: 05 gru 2008, 16:28

mała tak napisałam to skromne pisemko i nie tylko to, nie wiedziałam, że po prostu spytać niemożna o prosta rzecz, jestem nowa i zatrudniona w UM, nie mam nawet możliwości popytać osób, które prowadziły zaliczkę bo to było w MOPSIE. Dlatego napisałam na forum, tak tylko dla potwierdzenia tego co robię. Bez łaski.....jeszcze sobie radzę sama.....
~/Magda/

Napisano: 05 gru 2008, 16:31

droga Magdo, nie pień się tak, ale to nie musi być jakieś skomplikowane pismo. i widzisz, napisałaś.. aby do przodu
~mała

Napisano: 05 gru 2008, 16:52

dzięki wypowiedziom poprzedników wiem już, że nie można pytać o nic bo wywołuje to oburzenie, jak ktoś siedzi w tym od kilku lat to dla niego wydaje sie wszystko proste a myślałam, że forum jest od tego żeby popytac ale tez i upewnic sie o rózne rzeczy....no nic na błędach człowiek sie uczy.....
~/Magda/

Napisano: 05 gru 2008, 17:19

Forum jest po to aby pytać ..ale jesli ktos pyta o rzeczy błache to się nie dziw ze taka jest reakcja. ..a kolejna sprawa to najpierw nalezy się wysilic choćby w tym żeby przejrzeć forum pod kątem swojego pytania... bo zdarza się nagminnie ,że ktoś poprostu pyta a nie czyta innych wypowiedzi dokladnie w tej samej sprawie.
~**Małgosia**

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x