wzor podania do opieki spolecznej
wzor podania do opieki spolecznej
Prosze o napisanie mi przykladowego podania do opieki spolecznej o pomoc finansowa z tytulu samotnego wychowywania dziecka.
Re: wzor podania do opieki spolecznej
Kochana Dorotko, terminu \"opieki społecznej\" już dawno nie ma, to twór komunistyczny. Wraz ze zmianą ustawy wprowadzono termin \"pomoc społeczna\" i tak trzymaj. Pa.
Jeśli chodzi o wzór podania, to go nie szukaj, bo każdy klient ma prawo napisać co chce, nawet pozew do sądu widziałam taki: \" Nie zgadzam się z tym wyrokiem\" i Sąd przeprowadził postępowanie z tak złożonej apelacji.
Jeśli chodzi o wzór podania, to go nie szukaj, bo każdy klient ma prawo napisać co chce, nawet pozew do sądu widziałam taki: \" Nie zgadzam się z tym wyrokiem\" i Sąd przeprowadził postępowanie z tak złożonej apelacji.
Poprostu idziesz do Ośrodka Pomocy Społecznej - do działu ŚWIADCZEŃ RODZINNYCH - i mówisz urzędniczce, że chciałabyś się ubiegać o taki dodatek do zasiłku rodzinnego (bo najpierw musisz mieć przyznany zasiłek rodzinny, a to 170,00 zł z tyt. samotnego wych. dziecka to tylko dodatek do zas. rodzinnego) i urzędniczka da ci formularz (poproś, żeby pomogła ci go wypełnić), powie ci jaki masz dostarczyć dokument (np. akt zgonu ojca dziecka) a potem już tylko czekasz na decyzję i tyle.
PROSZE o pomoc w napisaniu podania do MOPS o pomoc finansowo na na zywnosc
prosze o pomoc w napisaniu mi podania do opieki społecznej. moj marz stracił prace,a ja jestem na wychowawczym.nasze zarobki na dzien dzisiejszy to 448 zl
w linku powyżej są wzory , proszę skorzystać , opisać swoją sytuację , należy dołączyć dokumenty świadczące o dochodzie rodziny z miesiąca poprzedzającego datę złożenia wniosku , w przypadku męża trzeba przedstawić także zaświadczenie z urzędu pracy
prosba o pomoc finansowa na zakup ksiazek do szkoly
Oprócz wzor podania do opieki spolecznej - Wzory pism przeczytaj również:
pomoc finansowa na operacje
może brać fundusz
Pismo o przeprowadzenie wywiadu
Fundusz alimentacyjny
wzór decyzji odmawiającej z powodu skuteczności egzekucji
hej ma ktoś POSTANOWIENIE o przekazaniu dokumentu do organu właściwego dłużnika celem załatwienia według właściwości terytorialn
pismo do dłużnika
Fundusz Alimetacyjny
do organu właściwego dłużnika celem załatwienia według właściwości terytorialnej gdyż zostało przesłane do niewłaściwego organu.
wzór umowy-zlecenia z asystenetem
wywiad
wzór decyzji-zgon dlużnika
do sadu
Wzór wezwania do uzupełnienia brakujących dokumentów !!!!
do OOW
Jak poprawnie?