wzór wniosku o dodatek mieszkaniowy obow. od VII/21
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: wszystkim
- Kontakt:
Re: wzór wniosku o dodatek mieszkaniowy obow. od VII/21
Prosze o doprecyzowanie bo zgubiłam sie chyba. Od kiedy obowiazuje Art. 3 ust 1 w nowym brzmieniu w ustawie o dodatkach? Dobrze rozumiem ze juz cały czas obowiazuje a nie od lipca? bo ustepy kolejne od 1 lipca ale ten o dochodzie 30 % przecietnego wynagrodzenia od kiedy?
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
Na dzień dzisiejszy liczymy dochody po staremu, a od 01.07.2021r. dochód będziemy liczyli na podstawie art. 3 pkt 1 ustawy z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych.
-
- Starszy referent
- Kontakt:
A gdzie znajde ze art 3 ust. 1 wchodzi w zycie od 1 lipca? Szukam szukam i nie widze.
Swoja droga jesli np nie beda liczone do dochodu swiadczenia rodzinne czy pielęgnacyjne to procent dochodów bedzie tez duzo nizszy wiec i dodatki beda wychodzic duzo wyzsze.
Swoja droga jesli np nie beda liczone do dochodu swiadczenia rodzinne czy pielęgnacyjne to procent dochodów bedzie tez duzo nizszy wiec i dodatki beda wychodzic duzo wyzsze.
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
W ustawie z dnia 10 grudnia 2020 r. o zmianie niektórych ustaw wspierających rozwój mieszkalnictwa, art. 51 pkt. 4
-
- Starszy referent
- Kontakt:
Dzieki wielkie. Na isap przy tym artykule nie znalazłam wzmianki jak przy innych ze od lipca i mnie zmylio. Juz wszystko wiem.
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kolejny spamer, reklamujący jedną firmę sprzedającą druki. Co tu się wyprawia...Robin90 pisze: 06 maja 2021, 14:57 Informuję że papcom posiada druki wniosków na dodatek mieszkaniowy w oparciu o uchwały i uchwalone załączniki podjęte na sesjach rady gmin.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Pracownik socjalny, praca związana ze świadczeniami dla rodzin i matek.
- Kontakt:
Oglądałem nasz wniosek z linku i wniosek z papcomu i uważam że należałoby działać zachowawczo chociaż ten drugi ma dużo więcej podstaw i b.ważnych i ciekawych info, takie jest moje zdanie.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: pracownik socjalny ops
- Kontakt:
Krwawa co się z tobą dzieje chyba każdy ma prawo do własnej oceny a ty się nakręcasz jak, pomyśl?
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie nakręcam się. Po prostu uważam to za nieuczciwe. To nie jest, jak się wyraziłeś, "prawo do własnej oceny", tylko ciągłe reklamowanie (kolejne) jednej drukarni (a wcześniej jednego dostawcy szkoleń). I przy okazji oczernianie innych. To jest w porządku? Można przecież skontaktować się z administracją i oficjalnie umieścić reklamę w tym serwisie.madziena pisze: 07 maja 2021, 15:09 Krwawa co się z tobą dzieje chyba każdy ma prawo do własnej oceny a ty się nakręcasz jak, pomyśl?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: pracownik socjalny ops
- Kontakt:
Co ty za bzdury wypisujesz, przecież to tacy sami ludzie piszą posty jak ty i ja 

Oprócz wzór wniosku o dodatek mieszkaniowy obow. od VII/21 - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Art. 3 pkt. 1 ustawy o świadczeniach rodzinnych
Decyzje do dodatku z mocą wsteczną i dopłatą
dm a zaległosci z płaceniem za śmieci
potrzebna pomoc
Dopłata do czynszu - zapotrzebowanie złożone po terminie
odmowna poniżej 2%
dopłaty do dm . pytania i odp. link
komu wypłata DM z dopłatą do czynszu?
Dopłata do czynszu, kilka pytań.
nowa osoba , nowy dodatek itp
Pytanie do brodafix
Dodatek z mocą wsteczna