za granica - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 20 sie 2013, 11:42

czy jest teraz koordynacja do becika??
~ola

Napisano: 20 sie 2013, 14:00

nie
~1

Napisano: 20 sie 2013, 15:51

to jakie bierzecie dokumenty?? napisali oświadczenie o dochodach za 2011 r. podpisali się obydwoje we wniosku może jeszcze cos wziąć, tylko dziwne jest ze przecież jak mogą nie być uprawnieni za granicą jak tam mąż pracuje i pewnie tam tez wezmą i tego się boje ze wiedziałam o za granicy a nie wzięłam jeszcze jakiegoś dodatkowego dokumentu
~ola

Napisano: 21 sie 2013, 11:40

co o tym myslicie??
~ola

Napisano: 27 sie 2013, 14:44

zamów sobie ten druk o nazwie ośw.czł. rodziny o doch. uzysk. w kraju i poza granicami jest dla mnie wystarczający oni wypełniają i się pod tym podpisują są w nim wszystkie art. w op.o św-rodz. zakładka druki-wzory i św-rodzinne www.pap-com.info.pl
~Lidia

Napisano: 01 wrz 2013, 22:29

W niemczech nie ma becika jest tylko rodzinne.
~Iza

Napisano: 01 wrz 2013, 22:33

A po za tym z tego co wiem to najprawdopodobnie będziesz musiała wysłać komplet dokumentów do Urzędu Marszałkowskiego, u mnie w MOPS-ie tak robią, więc nie masz się co przejmować, że może gdzie indziej wezmą.
~Iza

Napisano: 03 wrz 2013, 13:27

Becik nigdy nie wchodził w koordynację, więc nie ma podstaw wysyłania do ROPS. Na naszym terenie mamy sporo rodzin, gdzie jeden z rodziców pracuje dorywczo poza RP i tak jak Lidia: od tego mamy zał nr7- tam wpisuja dochody uzyskane poza granicami RP i tyle...
~GPS

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x