to jakie bierzecie dokumenty?? napisali oświadczenie o dochodach za 2011 r. podpisali się obydwoje we wniosku może jeszcze cos wziąć, tylko dziwne jest ze przecież jak mogą nie być uprawnieni za granicą jak tam mąż pracuje i pewnie tam tez wezmą i tego się boje ze wiedziałam o za granicy a nie wzięłam jeszcze jakiegoś dodatkowego dokumentu
zamów sobie ten druk o nazwie ośw.czł. rodziny o doch. uzysk. w kraju i poza granicami jest dla mnie wystarczający oni wypełniają i się pod tym podpisują są w nim wszystkie art. w op.o św-rodz. zakładka druki-wzory i św-rodzinne www.pap-com.info.pl
A po za tym z tego co wiem to najprawdopodobnie będziesz musiała wysłać komplet dokumentów do Urzędu Marszałkowskiego, u mnie w MOPS-ie tak robią, więc nie masz się co przejmować, że może gdzie indziej wezmą.
Becik nigdy nie wchodził w koordynację, więc nie ma podstaw wysyłania do ROPS. Na naszym terenie mamy sporo rodzin, gdzie jeden z rodziców pracuje dorywczo poza RP i tak jak Lidia: od tego mamy zał nr7- tam wpisuja dochody uzyskane poza granicami RP i tyle...