za który m-c uzysk przy utracie zatrudnienia i uzysku zasiłku macierzyńskiego

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Beatris
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

za który m-c uzysk przy utracie zatrudnienia i uzysku zasiłku macierzyńskiego

Post autor: Beatris »

pani ma świadectwo pracy, okres zatrudnienia do 31.05.2020 r. Urodziła w grudniu 2020. Uzysk z macierzyńskiego liczę za styczeń 2021 r.? tak?
Awatar użytkownika
Szarak
VIP
Zajmuję się: Multitasking
Kontakt:

Re: za który m-c uzysk przy utracie zatrudnienia i uzysku zasiłku macierzyńskiego

Post autor: Szarak »

Jaki macierzyński skoro piszesz, że zatrudnienie miała do 31.05.2020 r. a nie wydłużone do dnia porodu ?
Beatris
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: za który m-c uzysk przy utracie zatrudnienia i uzysku zasiłku macierzyńskiego

przyniosła mi wyciąg z konta z dnia 29.01.2021 r. i tytułem jest świadczenie ZUS 45000......mac. Strona ma wypłacany zasiłek macierzyński.
Beatris
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

zapomniałam dodać, wcześniej miała wypłacany zasiłek chorobowy
Awatar użytkownika
Szarak
VIP
Zajmuję się: Multitasking
Kontakt:

Post autor: Szarak »

Jak ma macierzyński po utracie zatrudnienia i pierwsza wypłata w styczniu to ustalasz dochód za luty
agama
Stażysta
Zajmuję się: ŚW,ŚR
Kontakt:

Post autor: agama »

Dokładnie, dochód za luty po utracie zatrudnienia. Na zaświadczeniach z ZUS jest to dokładnie opisane
Beatris
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

dzięki bardzo
ODPOWIEDZ