Zablokowana składka
Zablokowana składka
Witam, zablokowałam harmonogram realizacji wypłaty zasiłu stałego na miesiąc grudzień i odblokowałam go w styczniu. Wypłata poszła za m-c XII i I. Natomiast składka na ubezpieczenie zdrowotne nie jest widoczna za m-c XII, co mam zrobić, aby widniały dwie pozycje składe za m-c grudzień i styczeń?
Re: Zablokowana składka
potwierdzone są i mi dalej nie łapie składki za poprzedni miesiąc - tu ma wpływ ta blokada w grudniu, ale dalej nie wiem jak zrobić mam
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
to może zobacz, czy nie masz zablokowanej składki za grudzień 2012. sprawdź jeszcze za jaki okres generujesz składkę lub wejdź na harmonogram realizacji składki i sprawdź jej status: czy do wypłaty czy realizowana/ zrealizowana?
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
No właśnie o to mi chodzi, w grudniu zablokowałam wypłatę składki i ją w styczniu odblokowałam, niemniej status jest \"w realizacji\" i gdy wybieram odpowiedni okres wcale mi tej składki nie pokazuje........ a gdzie bym nie weszła to wszystko wydaje się w porzadku. Już nie wiem co mam zrobić?
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
jeśli status jest w realizacji tzn. że jest już na jakiejś liście:
1.wejdź na harmonogram
2. zaznacz grudniową składkę
3. na dole masz trzy zakładki: Planowanie realizacji, dodatkowe informacje oraz WYKONANIE
4. klikasz na WYKONANIE i masz wszystko widoczne: gdzie ta składka jest ujęta
1.wejdź na harmonogram
2. zaznacz grudniową składkę
3. na dole masz trzy zakładki: Planowanie realizacji, dodatkowe informacje oraz WYKONANIE
4. klikasz na WYKONANIE i masz wszystko widoczne: gdzie ta składka jest ujęta
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
No to jest status \"w realizacji\" i gdzie to szukać żeby zmodyfikować (próbowałam na wszelkie sposoby i nic)
Status \"w realizacji\" oznacza że tę wypłatę umieszczono na liście wypłat która nie została jeszcze potwierdzona. Musisz odnaleźć tę listę i w zależności od stanu faktycznego albo potwierdzić albo ustawić jako niepobraną.
Oprócz Zablokowana składka - Oprogramowanie przeczytaj również:
nr. konta
sprawienie pogrzebu
Encyklopedia Pomocy Społecznej
liczba rodzin zastęczych w systemie
lista wypłat składka zdrowotna
do P.Tomka
zwrot zasiłku stałego przez ZUS
po 100 zl w sygnity
składka zdrowotna - do Tomka
helios
sac - piecza zastepcza