Zagraniczne adresy dorosłych dzieci - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 12 lut 2019, 8:54

Witam :)
Dziś mam pytanie dotyczące adresów dorosłych dzieci.
Pani wpisała we wniosku adresy zagraniczne u dwojga dzieci, konkretnie Irlandia Płn.
Czy ktoś wprowadzał już taki wniosek ?? Idzie to??
Czy poprawić przy tych dzieciach na adres polski taki jak u rodziców.
Nie myślcie oczywiście, że sama poprawię, umówiłam się z kobietką, że w razie czego zadzwonię i przyjdzie zmienić ;)
Pozdrawiam, proszę o podpowiedź :)
gosia00
Stażysta
Od: 09 mar 2017, 9:08
Zajmuję się: PS,ŚR i FA

Napisano: 12 lut 2019, 9:09

Adresy zagraniczne powinno dac się wpisać, osobiście nie widzę zbytnio sensu wpisywania adresów, ponoc ma to jakieś uzasadnienie, ale... nie jak się ma do wpisania nagle dziesiątki wniosków na miesiąc :/
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 12 lut 2019, 9:22

ja tam nie wnikam, jak ktoś mi wpiszę adresy zagraniczne to w systemie zostawiam puste. Jak ktoś mi wpiszę adresy dzieci w Polsce to uzupełnie, jak nie wpisze to nawet lepiej bo mniej uzupełniania - taka prawda... nie wiem jaki jest sens podawać te wszystkie adresy jak to nie ma wpływu na prawo do przyznania karty rodzicom - to jest chore... najlepiej zarzucić nas robotą i tyle. Albo jak ktoś mówi, że on nie zna... to co mam na siłę kazać mu dochodzić jaki to adres? a jak ktoś nie utrzymuje kontaktów? To co...
Ha! A najlepiej jak ktoś poda, a takiego adresu w systemie znaleźć nie można... człowiek szuka po google, szuka wszędzie, a na końcu się okazało, ze Pani się pomyliła... Cyrk i tyle z tymi adresami.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 12 lut 2019, 15:50

Nie idzie wpisać zagranicznych adresów, dlatego ja zostawiłam puste miejsce a system sam uzupełni adresem rodzica
AD1988
Referent
Od: 02 sty 2019, 8:55
Zajmuję się: PS

Napisano: 12 lut 2019, 15:55

michu95 pisze:ja tam nie wnikam, jak ktoś mi wpiszę adresy zagraniczne to w systemie zostawiam puste. Jak ktoś mi wpiszę adresy dzieci w Polsce to uzupełnie, jak nie wpisze to nawet lepiej bo mniej uzupełniania - taka prawda... nie wiem jaki jest sens podawać te wszystkie adresy jak to nie ma wpływu na prawo do przyznania karty rodzicom - to jest chore... najlepiej zarzucić nas robotą i tyle. Albo jak ktoś mówi, że on nie zna... to co mam na siłę kazać mu dochodzić jaki to adres? a jak ktoś nie utrzymuje kontaktów? To co...
Ha! A najlepiej jak ktoś poda, a takiego adresu w systemie znaleźć nie można... człowiek szuka po google, szuka wszędzie, a na końcu się okazało, ze Pani się pomyliła... Cyrk i tyle z tymi adresami.
Zatem ty my jesteśmy czołowymi atrakcjami w numerach z tresurą w tym cyrku :lol:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x