zajęcie wynagrodzenie za pracę
-
- Referent
- Zajmuję się: FA/SW/SR
- Kontakt:
zajęcie wynagrodzenie za pracę
mam prośbę, dłużnik złożył do nas pismo z prośbą o odstąpieniu z zajęcia z wynagrodzenia i teraz nie wiem jak postąpic, mieliście takie przypadki?piszecie do komornika o odstąpienie czy raczej odpisujecie dłużnikowi ze nie wyrażacie na to zgody?prosze o pomoc
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Re: zajęcie wynagrodzenie za pracę
witam
miałam nie dawno takie pismo, badam sprawę tj. w pismie klient pisze o swojej sytuacji rodzinnej dochodowej dostarcza rachunki powt. wpłaty, Ja wystepuje z pismem do komornika o wpłaty za okres 6 mcy i po konsulatacji z kierownikiem decydujemy , akurat tu mam b, duzy dług , 0 wpłat , sytuacja żyuciowa ok wiec odmówiłysmy
miałam nie dawno takie pismo, badam sprawę tj. w pismie klient pisze o swojej sytuacji rodzinnej dochodowej dostarcza rachunki powt. wpłaty, Ja wystepuje z pismem do komornika o wpłaty za okres 6 mcy i po konsulatacji z kierownikiem decydujemy , akurat tu mam b, duzy dług , 0 wpłat , sytuacja żyuciowa ok wiec odmówiłysmy
Oprócz zajęcie wynagrodzenie za pracę - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Czy świad. piel. jest dochodem w spr. o umorzenie należn. dłuż. aliment.
Kiedy do big
Potrącenia z bieżąco wypłacanych świadczeń
Dłużnik - właściwość organu
PRAWKO DŁUZNIK ALIMENTACYJNY
Dochód z zagranicy.
KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
Zgon dłużnika Koszty Upomnienia
upowaznienie do KRZ
Postępowanie z dłużnikiem prawo jazdy
Proszę niech mi ktoś odpowie
ORZECZENIE ST.UMIARKOWANY
OWW brak dłużnika
zgon dłużnika
Dłużnik chce prawko !!!!!
Wniosek o ściganie dłuznika