Zakup ziemi w 2015 - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 22 gru 2015, 11:03

Witam, Pan zakupił ziemie w 2015 r. teraz jako nowy klient przychodzi i wypisuje standardowo oświad. za 2014 r. a ta ziemia w 2015 r. gdzie ma mi to wypisać? Wystarczy zwykłe oświad. pod odp. karną z wypisanym przel. ogółem i ksero aktu?
Gość

Napisano: 22 gru 2015, 11:06

a po kiego grzyba ma Ci cokolwiek wypisywać, jak Ciebie interesuje gosp. rolne posiadane w 2014?
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 22 gru 2015, 11:20

Tom. pisze:a po kiego grzyba ma Ci cokolwiek wypisywać, jak Ciebie interesuje gosp. rolne posiadane w 2014?
urzędnicza nadgorliwość ;)
masterm

Napisano: 22 gru 2015, 12:47

masterm pisze:
Tom. pisze:a po kiego grzyba ma Ci cokolwiek wypisywać, jak Ciebie interesuje gosp. rolne posiadane w 2014?
Powiem Wam, że też byście byli nadgorliwi gdybyście od kogoś dostali na dzień dobry słowa, że zajęcia nie macie jak bezrobotni, żeby czepić się wkońcu roboty normalnej itp.
Nigdy mnie takie pierdoły z ziemią nie obchodzą ale ten przypadek jest inny... (czyt. wyżej)
Gość

Napisano: 22 gru 2015, 13:01

Gość pisze:
masterm pisze:
Powiem Wam, że też byście byli nadgorliwi gdybyście od kogoś dostali na dzień dobry słowa, że zajęcia nie macie jak bezrobotni, żeby czepić się wkońcu roboty normalnej itp.
Nigdy mnie takie pierdoły z ziemią nie obchodzą ale ten przypadek jest inny... (czyt. wyżej)
wystarczylo Panu zadac jedno pytanie: Czy mial Pan ziemie w 2014 r??? Jeśli nie to dziekuje nic nie przynosi, nie wypelnia , rok 2015 Ciebie narazie nie interesuje, zakup ziemi nie jest dochodem uzyskanym z myśl ustawy o ŚR
masterm

Napisano: 22 gru 2015, 13:08

ale ziemia to nie liczysz jako utrata czy uzysk !
gasiak

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x