Zakupu modułu. Czy wystarczy Wam środków z obsługi?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: św,śr,fa
- Kontakt:
Zakupu modułu. Czy wystarczy Wam środków z obsługi?
Powiedzcie jak jest u Was. U nas okazało się, że koszt licencji to 500,00+ 23 proc. VAT. Do tego miesięczna opieka autorska w wysokości 50,00 +VAT. Łącznie 984,00 brutto. W małych wiejskich gminach te 20 proc. które zostaje na zakupy ww. programu nie wystarcza albo ledwo wystarcza na licencję do obsługi świadczenia. A co dopiero wnioski, szkolenie dla pracowników. Jak jest u Was?
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
Re: Zakupu modułu. Czy wystarczy Wam środków z obsługi?
ja realizuje śr fa 500 plus i 300 plus
nie mam zamiaru się zastanawiać czy drukuje na tonerze i papierze zakupionym z rodzinnego 500 plus czy z innych środków np na tonerze gminnym
program mam już, czekam na fakturę, druki też mają być dzisiaj podobno, druki i program to podstawa
a środki czy księgowa zapłaci to z środków na obsługę 300 plus czy z 500 plus a potem sobie przeksięguje jak będzie kasa to na prawdę nie mam zamiaru w sumie to nie mam czasu nad tym się zastanawiać
nie mam zamiaru się zastanawiać czy drukuje na tonerze i papierze zakupionym z rodzinnego 500 plus czy z innych środków np na tonerze gminnym
program mam już, czekam na fakturę, druki też mają być dzisiaj podobno, druki i program to podstawa
a środki czy księgowa zapłaci to z środków na obsługę 300 plus czy z 500 plus a potem sobie przeksięguje jak będzie kasa to na prawdę nie mam zamiaru w sumie to nie mam czasu nad tym się zastanawiać
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW/FA
- Kontakt:
Re: Zakupu modułu. Czy wystarczy Wam środków z obsługi?
jasiak - popieram
nie nasza to brocha:)

Oprócz Zakupu modułu. Czy wystarczy Wam środków z obsługi? - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
kierownik będzie robil 300 plus
Czy do wniosku dodatkowe oświadczenia
300+ na dorosłe dziecko posiadające swoje dziecko
szkoła dla dorosłych - jak rozpoznać?
Czy z 300+ można potrącić nienależnie pobrane SW, ZR
Poprawki we wniosku ,,Dobry start"
Osoba rozwiedziona a świadczenie 300 +
Pierwsze uruchomienie SD Minerwa od INFO-R do 300+
300+ na dziecko w "poprawczaku"
Decyzje odmowne - zaznaczenie we wniosku dziecko nie uczęszc
Jednostkowy koszt wydruku wniosku
program EZAR co będzie z 300+
Sygnity a "Dobry Start"- oprogramowanie
umowa zlecenie czy dodatek specjalny
DOBRY START dla uczniów Domu Pomocy społecznej
Dobry start a e-puap, czy już jest wniosek ?