Załącznik nr 1 do umowy

ODPOWIEDZ
zosiabrzoza
Praktykant
Zajmuję się: pracuje w PCPR
Kontakt:

Załącznik nr 1 do umowy

Post autor: zosiabrzoza »

Mam pytanie czy Beneficjenci przynoszą Wam w terminie wypełniony załącznik nr 1 ten potrzebny do zrobienia rozliczenia w SOW u nas jest z tym problem niektórzy po kilu moich teflonach przynieśli po paru miesiącach :|
MagdaO
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Re: Załącznik nr 1 do umowy

Post autor: MagdaO »

Chyba raczej załącznik nr 2- u nas jest termin zgodnie z umową, tj. termin wykorzystania dofinansowania i przedstawienia dokumentów niezbędnych do rozliczenia upływa w dniu..... i tego terminy pilnują wnioskodawcy nie mam mowy po nieterminowym dostarczeniu dokumentów. Ja również tego pilnuję.
pcprxyz
Praktykant
Zajmuję się: xyz
Kontakt:

Post autor: pcprxyz »

termin dostarczenia załącznika nr 2 do umowy ujęty jest w paragrafie 4 pkt 2)UMOWY

,,Beneficjent pomocy jest zobowiązany do:
2) dostarczenia w terminie do 30 dni kalendarzowych od dnia wydania przez sprzedawcę przedmiotu dofinansowania, pisemnej informacji dotyczącej przedmiotu dofinansowania, sporządzonej zgodnie z wzorem stanowiącym załącznik nr 2 do umowy.''
mihal1989
Praktykant
Zajmuję się: Rehabilitacja Społeczna Osób Niepełnosprawnych
Kontakt:

Post autor: mihal1989 »

U nas też jest problem, trzeba dzwonić i przypominać. Chyba, że pilotują to ogarnięte specjalistyczne sklepy, to wtedy raczej pamiętają.
MoKingSkills
Stażysta
Zajmuję się: pfron
Kontakt:

Post autor: MoKingSkills »

Zawsze można powołać się na zapis umowy (chyba że ktoś ma swoje wzory), że nie wywiązanie się że zobowiązań spowoduje natychmiastowe wypowiedzenie umowy.
ODPOWIEDZ