Witam
jak w temacie ekspert negatywnie zaopiniował wniosek w którym wnioskodawca ubiegał się o dofinansowanie do protezy na IV poziomie jakości, jednocześnie zaopiniował pozytywnie III poziom sugerując dostarczenie nowych specyfikacji protezy na III poziomie. Powiadomiłam Wnioskodawcę i wskazałam termin do którego ma przedłożyć w/w dokumenty oraz zmienić przedmiot wniosku na III poziom. Wczoraj otrzymałam pismo że rezygnuję z ubiegania się z dof. do protezy na III poziomie i teraz moje pytanie czy mieliście podobny przypadek? jeśli tak czy dobrze rozumiem, że wniosek rozpatruję negatywnie pod względem z uwagi na negatywną opinię eksperta - która w tym zadaniu jest elementem weryfikacji formalnej ? może ma ktoś już przygotowany szablon takiego pisma ? z góry dziękuje za pomoc
Proteza IV poziom jakości - negatywna opinia eksperta
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Aktywny samorząd
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS/WRiSPZ/obsługa
- Kontakt:
Re: Proteza IV poziom jakości - negatywna opinia eksperta
A wnioskodawca miał zlecenie z NFZ??
Może niech złoży wniosek jeszcze raz, ze zleceniem i dwiema ofertami na IV poziomie jakości.
Przy zleceniu ocena eksperta jest nie potrzebna.
Może niech złoży wniosek jeszcze raz, ze zleceniem i dwiema ofertami na IV poziomie jakości.
-
- Referent
- Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
To chyba dotyczy tylko C1 (wózka inwalidzkiego)? Czy ja o czymś nie wiem?cpr3 pisze: 16 gru 2021, 15:37 A wnioskodawca miał zlecenie z NFZ??
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Aktywny samorząd
- Kontakt:
Tak w przypadku C3 pozytywna opinia eksperta jest niezbędnaMilosz90 pisze: 16 gru 2021, 15:42To chyba dotyczy tylko C1 (wózka inwalidzkiego)? Czy ja o czymś nie wiem?cpr3 pisze: 16 gru 2021, 15:37 A wnioskodawca miał zlecenie z NFZ??
Oprócz Proteza IV poziom jakości - negatywna opinia eksperta - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Pismo odmowne - poza wiekiem aktywności
Opisywanie faktur złożonych przez SOW
Wnioskodawca nie zgłasza się na podpisanie umowy
Ewaluacja Aktywny Samorząd
Załącznik nr 1 do umowy
Raporty SOW
Umowa podpisana w SOW
dofinansowanie do prawa jazdy
Wiek aktywności zawodowej
Rozliczenie studenta za czesne
Pomoc w sow Aktywny Samorzad-prawa jazdy
Wypłata dodatku moduł II
C2 - siedziba firmy w UK
Nowe zadania AS
studia przyspieszone - moduł II
Przeoczenie źle wypełnionego zaświadczenia lekarskiego.