zaległa wypłata za okres do grudnia 2013r. - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 06 maja 2014, 8:43

I mam problem
Pani nie rozliczyła do końca faktur w okresie od września do grudnia 2013r zostało ok. 30 zł. Po zmianie decyzji przyniosła fakturę za laptopa i przekracza ona kwotę stypendium za okres od stycznia do czerwca br. Więc z tego co zostało powinienem wypłacić jej te 30 zł tylko jak to zrobić ALBO INACZEJ robicie tak???? to mój pierwszy przypadek i nie wiem jak to ugryźć jeśli możecie pomóc pomóżcie - proszę!!!
3xxx
Praktykant
Od: 17 kwie 2014, 14:49
Zajmuję się:

Napisano: 07 maja 2014, 8:44

Raz miałam odwołanie do SKO za okres wrzesień - grudzień (pani nie podobała się kwota stypendium), SKO utrzymało w mocy naszą decyzję, ale z uwagi na fakt ze rozstrzygniecie sprawy było w styczniu wypłaciliśmy te pieniądze z dotacji za okres styczeń- czerwiec.Nie wiem czy to można taktować tak samo, ja bym chyba sugerowała sie tym, iz miała (pewnie) warunkowo przyznane stypendium (wypłata po dostarczeniu faktur w roku 2013r.), więc wypłaciłabym tylko za okres od stycznia, a za grudzień wygasiłabym decyzje we wrześniu na kwotę 30 zł, z uwagi że nie dostarczyła faktur w terminie.
ola2

Napisano: 09 maja 2014, 7:51

A u nas jest prosto. Są to pieniądze z dwóch różnych transz więc jak ktoś się nie wyrobi do końca roku to przepada.
MZv2

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x