termin rozliczenia. - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 07 maja 2014, 14:20

witam
mam pytanie jaki termin wpisujecie na decyzji jezeli chodzi o termin skladania faktur chodzi mi o stypendia za okres styczen czerwiec?
drugie pytanie czy osoby konczace liceum maja uprawnienia do stypendium do czerwca/ znacie interpretacje na ten temat?
dziekuje
kaska1122

Napisano: 08 maja 2014, 8:23

ja daję termin do 10 lipca jeżeli przyniosą rachunki wcześniej to wypłata tez wcześniej, jeżeli nie to wypłata lipiec-sierpień. Rok szkolny trwa do 31-08-2014r. dotyczy się to tez uczniów klas maturalnych
ola2

Napisano: 09 maja 2014, 8:21

ktoś sie jeszcze wypowie na ten temat?
kaska1122

Napisano: 09 maja 2014, 9:28

ja w decyzji dałam termin rozliczenia do 30 czerwca
a do 31 lipca będzie wypłata

osoby, które kończą liceum mają u mnie stypendium do czerwca
xyz@

Napisano: 09 maja 2014, 9:49

faktury do końca maja, wypłata jak zawsze do końca czerwca
xezon

Napisano: 09 maja 2014, 10:58

ja robię tak: w decyzji nie piszę o terminie składania faktur tylko o terminie wypłaty i tez pisze, że wypłata nastąpi w miesiącu np. czerwcu...nie piszę konkretnej daty (być może robię źle). O terminie składania faktur informuję ludzi telefonicznie. Termin składania faktur daję zawsze 2 ostatnie tygodnie maja i po kolejnych 2 tygodniach jest wypłata...czyli w połowie czerwca. Jeżeli ktoś nie odbiera telefonu albo nie przynosi faktur to wysyłam listem poleconym decyzje z informacją do kiedy mają donieść faktury!!!jeżeli ktoś się spóźni to robię dodatkową listę wypłat w terminie późniejszym...
kasiaaa

Napisano: 09 maja 2014, 11:07

chciałam zrobić wypłatę do końca maja,ale moja pani prawnik się nie zgodziła
rodzice mogą robić jeszcze zakupy w czerwcu, mogą płacić za wycieczki, mogą chcieć przedłożyć bilet miesięczny za czerwiec
xyz@

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x