Zamawiacie już druki? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 10 sie 2015, 8:24

Zamawiacie już druki na zasiłki rodzinne?Chyba nic nie wskazuje na to, że miałyby się zmienić od listopada?
VISA

Napisano: 10 sie 2015, 8:29

jaja sobie robisz???? przeciez ludzie juz odebrali u mnie
asadfc

Napisano: 10 sie 2015, 8:32

Nie, nie robie sobie "jaj". Pracuje na tyle długo, żeby wiedzieć, że druki zamawia się na ostatnią chwilę, żeby nie wyrzucić pieniędzy w błoto.
Gość

Napisano: 10 sie 2015, 8:54

ja zamówiłam i rozdaję stare druki na nowy okres zanim przyjdą (pewnie się nie zmieniły-mam nadzieję) :?
anilah_29

Napisano: 10 sie 2015, 9:07

a gdzie jest napisane o tej umowie o dzielo ze ma byc w tych uzyskanych i utraconych?
nowinka

Napisano: 10 sie 2015, 9:10

można prosić szeżej o tej umowie o dzieło? nic nie słyszałam że ma być w katalogu dochodów utraconych i uzyskanych
maria023

Napisano: 10 sie 2015, 9:18

to o czym wszystcy mowia z ta umowa o dzielo? ze drukow nie zamawiaja nawet?
nowinka

Napisano: 10 sie 2015, 9:43

Gość pisze:Nie, nie robie sobie "jaj". Pracuje na tyle długo, żeby wiedzieć, że druki zamawia się na ostatnią chwilę, żeby nie wyrzucić pieniędzy w błoto.
no ja też pracuję baardzoo długo i dlatego wiem, że 10 sierpnia to już ostatni dzwonek na zamawianie druków .. dodatkowo w tym dniu to już raczej się wie kiedy wejdą zmiany i jakie :D :D ..ja druki mam już dawno :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 9:45

hehehe co roku to samo pytanie
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2015, 11:00

Kochani moi o co chodzi z tą umową o dzieło???? Jaka zmiana i gdzie ona jest zawarta??? Wróciłam dzisiaj z urlopu i ....wracam do rzeczywistości. Jakbyście mogli top podajcie link to ustawy o rodzicielskim, podpisaną 6.08
zosia001

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x