emilka, przeczytaj swoje wpisy, nawracaj, pouczaj siebie. Spod twoich palców wychodziły przekleństwa, wulgaryzmy, szyderstwa pod adresem Polaków, katolików . Szczyt hipokryzji i kołtuństwa!!! Nie chce mi się szperać i wklejać twoje wypociny. Co z tobą, co z twoją kulturą. A, problem w tym, że nigdy jej nie było. i NIE WIESZ O CZYM ROZMAWIASZ!Emilka. pisze:Proszę państwa nie może być tak, że Andrzeja nazywa się " sługusem terrorystów" a tak było w jednym z wątków.
Państwo wybaczą, ale obwiązuję kultura słowa,wyważenie go nawet w skrajnie trudnej sytuacji kryzysowej, powściągliwość w ocenie faktów, pomimo strachu który odbiera trzeźwe myślenie.
ps,.elmer ?
Zamknąć forum HP
Re: Zamknąć forum HP
Nie wpuszczać nowych islamistów, bo będzie to co we Francji. Konieczne kontrole na granicach w naszej strefie, by zapobiec przepływowi terrorystów, broni ..., bez kontroli swobodnie się przemieszczają z arsenałami w samochodach. Takie czasy, że część naszych wolności i swobód musi być pod kontrolą a nawet na nasłuchu. Nie masz nic na sumieniu to się nie bój, że jesteś pod opieką służb. Francja już mówi o artykule 5, została zaatakowana z zewnątrz, może będziemy musieli stanąć u jej boku, kwestia czasu kiedy i nas to dosięgnie. Czas zapobiegać. Dla islamistów jesteśmy niewiernymi i krzyżowcami z którymi trzeba walczyć i narzucać nam wiarę islamu, a jak nie przyjmiemy to zrobią nam tak jak w Francji zig zig, nasza wiara każe nam miłować i nadstawiać drugi policzek, ale jak dochodzi do wojny o wiarę to kto mieczem wojuje od miecza ginie, i wtedy jest oko za oko, ząb za ząb, a Polacy potrafią, bo pokazali to nie jeden raz w swojej historii. Nie pozwolimy by nas zastraszał islam.
Dla odmiennie myślących: jedź do ich kraju i szerz inną wiarę, to po tobie, nawet książeczki albo medalika nie możesz tam pokazać, bo po tobie, a tutaj mamy pozwalać na ich bicie łbami do słońca i zabijanie naszych pobratymców w wierze ???? albo feministko załóż mini i się pokaż tam to ci piętno wypalą na pamiątkę, jak tak ich kochasz, to tak tam jedź i pokaż się islamistom a wnet zaciążysz, albo na jakimś targu skończysz.
Każdy kto tak pragnie napływu islamistów w naszym kraju to zwolennik ich państwa i ich "kultury", ich sposobu narzucania nam islamu siłą. Oni nigdy nie zasymilują się z naszą kulturą, nigdy nie przyjmą naszej wiary, będą nas niszczyć w imię swojej "religii". To są barbarzyńcy i stanowią zagrożenie dla istnienia Państwa. Wysyłani są przez swoich imamów właśnie w tym celu. Nie wpuszczać, by później z nimi nie walczyć. Chronić nasze Rodziny i nasze Państwo.
Dla odmiennie myślących: jedź do ich kraju i szerz inną wiarę, to po tobie, nawet książeczki albo medalika nie możesz tam pokazać, bo po tobie, a tutaj mamy pozwalać na ich bicie łbami do słońca i zabijanie naszych pobratymców w wierze ???? albo feministko załóż mini i się pokaż tam to ci piętno wypalą na pamiątkę, jak tak ich kochasz, to tak tam jedź i pokaż się islamistom a wnet zaciążysz, albo na jakimś targu skończysz.
Każdy kto tak pragnie napływu islamistów w naszym kraju to zwolennik ich państwa i ich "kultury", ich sposobu narzucania nam islamu siłą. Oni nigdy nie zasymilują się z naszą kulturą, nigdy nie przyjmą naszej wiary, będą nas niszczyć w imię swojej "religii". To są barbarzyńcy i stanowią zagrożenie dla istnienia Państwa. Wysyłani są przez swoich imamów właśnie w tym celu. Nie wpuszczać, by później z nimi nie walczyć. Chronić nasze Rodziny i nasze Państwo.
Jeśli taka byłam, tak to odebraliście to Przepraszam. Nic więcej nie mogę dodać, poważnie.
Bardzo mądrzy ludzie jesteście ale "sługusem terrorystów " nie wolno nikogo nazywać i tyle.
co do dalszych. Ustosunkuję się, ponieważ warto.
druga kwestia. Fajny temat.
Bardzo mądrzy ludzie jesteście ale "sługusem terrorystów " nie wolno nikogo nazywać i tyle.
co do dalszych. Ustosunkuję się, ponieważ warto.
Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. Lekko oraz bez trudu to podważę. A kto jak nie TY - to rozstrzygnie/ rozstrzygał na rzecz ochrony ofiary przemocy. Wykorzystywani niepełnosprawni, dzieci,ofiary Holocaust, terroryzmu, prześladowania. Nie rzadko tego nie zgłoszą bo nie rozumieją albo są za słabi i bezradni.Działasz w ich imieniu i walczysz o ich godność. Za życia i po śmierci jeśli trzeba.Elmer pisze:każdy ma odrębne poczucie godności i wartości. Nie podejmuję się podejmowania rozstrzygnięcia czy jego godność została naruszona czy nie dopóki on sam tego nie zgłosi.
druga kwestia. Fajny temat.
och karol pisze:Za kadym razem, gdy ktoś obwołuje się obrońcą uciśnionych sprawdzam w jakich kwestiach milczy. To zawsze daje mi odpowiedź, czy mam do czynienia z człowiekiem zasad czy tylko lewackim propagandzistą. Nigdy nie przeczytałem ani jednego apelu Emilki pod np. takimi atakami:
viewtopic.php?f=43&t=206869707&start=460
Moje zdanie a raczej wypociny.![]()
Jeśli chodzi o bryłę, wyraz,materiał,całość. Przypomina to nawiązanie do sztuki socrealizmu, gdzie nie liczą się walory artystyczne ale podkreślenie władzy, pozycji- cel to propaganda. Ale forma taka i "postać dosyć charakterystyczna " osadzona w realiach współczesnych jest wyrazem szyderstwa i kpiny "artysty" z relacji, układów społeczno-politycznych, tak mi się wydaje. Nie należy jednak się tym przejmować. "Sztuki" nie należy brać tak bardzo dosłownie.odczyt ma być subiektywny.
Chyba tyle.
jak wspomniał kiedyś Andrzej..wcielenie Emilki-Anioła. bez znaczenia zresztą.
Wiesz, że jesteś głupi?Ares30 pisze:Zamknąć nie ale banować tak.
Wątki admina powinny mieć wyłączone dodawanie komentarzy. Szczególnie te o charakterze informacyjno-ogłoszeniowym.
Za dużo tutaj ostatnio mowy nienawiści, ksenofobii i nietolerancji. Wszystkim przypominam o art. 256 KK.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
"każdy ma odrębne poczucie godności i wartości. Nie podejmuję się podejmowania rozstrzygnięcia czy jego godność została naruszona czy nie dopóki on sam tego nie zgłosi.
Emilka:
Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem."
Każdy ma odrębne poczucie godności. Przykłady można mnożyć. Mogę nawet polecieć Aresem:
prosty przykład widzisz obrazek: kobieta trzyma faceta na smyczy i okłada pejczem. Przeciez to narusza jego godność itd. Nie to jest BDSM - on nawet czerpie z tego przyjemność.
Przykłady można mnożyć.
Emilka:
Nie zgadzam się z tym stwierdzeniem."
Każdy ma odrębne poczucie godności. Przykłady można mnożyć. Mogę nawet polecieć Aresem:
prosty przykład widzisz obrazek: kobieta trzyma faceta na smyczy i okłada pejczem. Przeciez to narusza jego godność itd. Nie to jest BDSM - on nawet czerpie z tego przyjemność.
Przykłady można mnożyć.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
to jest BDSM..już mi się nie chce wyjaśniać dlaczego , ziewam z nudów...podstawy psychiatrii.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
lepiej nic nie wyjaśniaj bo nic nie zrozumiałeś 

cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Oprócz Zamknąć forum HP - HYdE PaRK przeczytaj również:
Bury poszedł do dziury
Europejscy kierowcy mają dość nielegalnych imigrantów
Ciemności kryją ziemię
Prawdziwy cud