zapotrzebowanie cas DOBRY START
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Świadczeniem wychowawczym
- Kontakt:
zapotrzebowanie cas DOBRY START
Witam pobrałem akurat z CAS zapotrzebowanie na realizacje programu dobry start. Proszą podanie oszacowanej liczby dzieci na które przysługuje świadczenie. Jakim sposobem będziecie liczyć dzieciaki?
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zapotrzebowanie cas DOBRY START
zapytanie SQL dzieci ur od 01.01.1998-31.12.2011 , 01.01.1999 do 31.12.2011
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚR, FA, DM
- Kontakt:
Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
-
- Stażysta
- Kontakt:
A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
- Edysia185
- Starszy referent
- Zajmuję się: SR
- Kontakt:
A ja po prostu poszłam i poprosiłam koleżankę o udzielenie mi takiej informacji. Przy mnie sprawdziła podała liczbę i tyle. Nie bawiłam sie w żadne pisma.Avidrock pisze:A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
-
- Referent
- Zajmuję się: SR/FA/SW/dodatki
- Kontakt:
u nas też to samo, i tak z tymi zameldowaniami różnie - jedni zameldowani a mieszkają gdzie indziej (w tym za granicą), albo odwrotnie. Zresztą i tak co tydzień (jak nie codziennie) będą sprawozdania, raporty itp. to się skorygujeEdysia185 pisze:A ja po prostu poszłam i poprosiłam koleżankę o udzielenie mi takiej informacji. Przy mnie sprawdziła podała liczbę i tyle. Nie bawiłam sie w żadne pisma.Avidrock pisze:A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.

-
- Stażysta
- Kontakt:
tylko u nas taka "koleżanka" w gminie że za chiny nie poda informacjiEdysia185 pisze:A ja po prostu poszłam i poprosiłam koleżankę o udzielenie mi takiej informacji. Przy mnie sprawdziła podała liczbę i tyle. Nie bawiłam sie w żadne pisma.Avidrock pisze:A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚR, FA, DM
- Kontakt:
Bez żadnej podstawy.Avidrock pisze:A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
Ja tez te inf uzyskałam bez pisma wcześniej ale wolimy jednak mieć jakąś podkładkę "na przyszłość" skąd te dane.
A w piśmie po prostu że w związku z wejściem programu dobry start i z koniecznością sporządzenia sprawozdania prosimy o podanie takich i takich danych. Problemu nie robią absolutnie.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: 500+ 300+
- Kontakt:
a gdzie wpisujecie szacunki ?. Ja w CAS/SPRAWOZDANIA JEDNORAZOWE nie mam PS. A co oznacza PS / zaznaczam jestem nowa 

- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Pomoc Społecznąelaswiadczenia pisze:A co oznacza PS
To sprawozdanie znajduje się zapewne u Twoich pracowników socjalnych.
Oprócz zapotrzebowanie cas DOBRY START - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
rozszerzenie instrukcji kancelaryjnej
Co z sześciolatkami w pierwszej klasie
300+ - obsługa programu - koszt wniosku czy osoby
spotkanie dobry start BYŁ JUŻ KTOŚ?
Propaganda programu "dobry start"
ile wynoszą w końcu koszty obsługi 300+
300 plus praktycznie jak u Was?
upoważnienie do prowadzenia dobry start
SYGNITY licencja Dobry Start z usługą e-mail
Procedura finansowania w 2018 r. „Dobry start”
Projekt "Dobry Start"