Zapotrzebowanie DO na II kwartał
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW,CP,DO,ZG
- Kontakt:
Zapotrzebowanie DO na II kwartał
Jak robicie zapotrzebowanie na DO na II kwartał? Czy doliczacie kwotę z pierwszego zapotrzebowania, bo jej jeszcze nie dostaliśmy, czy tylko kwoty potrzebne na II kwartał?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS, ŚW, FA
- Kontakt:
Re: Zapotrzebowanie DO na II kwartał
a gdzie jest to sprawozdanie, bo w CASie nie widzę..
-
- Referent
- Kontakt:
My mamy w CAS. Zapotrzebowanie należy złożyć do 15 marca
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
W moim zapotrzebowaniu (mazowieckie) należy podać za okres od 1.01.2024 do 30.06.2024, więc doliczałam
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
U nas na poszczególne miesiące II kwartału. Za potrzebowanie do 15 marca, ale termin składania wniosków do końca kwietnia
Fusy? Jak u Was?

-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR/FA
- Kontakt:
Dzwoniliśmy dziś do kobiety zajmującej się zapotrzebowaniem na dodatek osłonowy. Powiedziała, że nie doliczać kwoty z I kwartału.
-
- Referent
- Kontakt:
Jakie województwo?Patia1 pisze:Dzwoniliśmy dziś do kobiety zajmującej się zapotrzebowaniem na dodatek osłonowy. Powiedziała, że nie doliczać kwoty z I kwartału.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA
- Kontakt:
Cześć wszystkim mam pytanie,
czy wnioski "nierozpatrzone jeszcze" dodaliście do zapotrzebowania na pałe że tak powiem ? bo do mnie kobitka dzwoniła żeby dodać te nierozpatrzone jeszcze i wywrozyc ile wplynie w 1.5 miesiaca i dopisac w zapotrzebowanie ... bo mowila ze to jest ostatnie zapotrzebowanie wiecej nie bedzie a powiem wam ze zrobilam zapotrzebowanie na same wnioski pozytywne i cofnela mi.. oczywiscie Pani się uniosła i powiedziała skąd wezmę pozniej kase na te nierozpatrzone i na te co wplyna do konca kwietnia.. trzeba wrozyc.. skoro powiedziala ze to ostatnie zapotrzebowanie
czy wnioski "nierozpatrzone jeszcze" dodaliście do zapotrzebowania na pałe że tak powiem ? bo do mnie kobitka dzwoniła żeby dodać te nierozpatrzone jeszcze i wywrozyc ile wplynie w 1.5 miesiaca i dopisac w zapotrzebowanie ... bo mowila ze to jest ostatnie zapotrzebowanie wiecej nie bedzie a powiem wam ze zrobilam zapotrzebowanie na same wnioski pozytywne i cofnela mi.. oczywiscie Pani się uniosła i powiedziała skąd wezmę pozniej kase na te nierozpatrzone i na te co wplyna do konca kwietnia.. trzeba wrozyc.. skoro powiedziala ze to ostatnie zapotrzebowanie
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wpisałem wnioski przyjęte. Wszystkie.
Uzyskałem informacje z UW, że będzie jeszcze jedno zapotrzebowanie, więc się tym za bardzo nie przejmuje
Uzyskałem informacje z UW, że będzie jeszcze jedno zapotrzebowanie, więc się tym za bardzo nie przejmuje
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR, ŚW
- Kontakt:
Dzień dobry, w casie wpadło sprawozdanie ,,meldunek I kwartał 2024 r." w uwagach wpisano, że należy wykazać faktyczną kwotę do wypłaty, zgodnie ze złożonymi wnioskami. Opracowujemy informacje ale ich nie zatwierdzamy ponieważ nie mamy pieniędzy na wypłatę. Czy jest możliwość wygenerowania sprawozdania z kwotami z wniosków?
Pracujemy na sygnity. Nie jesteśmy w temacie ponieważ DO robimy pierwszy raz.
Pracujemy na sygnity. Nie jesteśmy w temacie ponieważ DO robimy pierwszy raz.
Oprócz Zapotrzebowanie DO na II kwartał - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
kody tytułów do ubezpieczenia
dodatek osłonowy wypłaty
brak składek społecznych
różnica w składkach zdrowotnych - ?
składka zdrowotna ujemna
do- niemieckie nazwisko
Pismo do US - osłonówka
Dodatek osłonowy - skład gospodarstwa domowego
Dodatek osłonowy - preprowadzka
Czy przysługuje DO- TOM prosze podpowiedz
wnioskodawca w Zakładzie Karnym
potrącenie
zdrowotne po aktualizacji
Import OKWUD
ref. pod. VAT - dwa wnioski złożone jednocześci na jeden odmowę robię co z drugi ?
Przedłużenie terminu