Jakie masz województwo? Bo u mnie nic nie ma w cas. Wysyłam pocztą.
też o tym samym pomyslalamFantomas pisze: ↑14 sty 2021, 15:36Ja do tego podszedłem łopatologiczniePrzejrzałem wnioski z dwóch miesięcy. Sprawdziłem komu przysługiwałaby taka dopłata i ile ona by wynosiła (zakładając że wszystkie z tych osób spełniałyby kryteria i złożyłyby wnioski). Na podstawie tego wyliczyłem ile środków będzie potrzeba na całe półrocze. Zaokrągliłem trochę w górę i po robocie
![]()
Ja też tak wyliczyłam tylko w zasobach komunalnych nikt się u nas nie zakwalifikowałGosia1981 pisze:Też tak robię, analizuje ostatni miesiąc, wyliczam dm z dopłatą tylko we wnioskach gdzie są osoby pracujące, plus mieszkania prywatne i z zasobów gmin, jest to o wiele lepszy sposób na zrobienie zapotrzebowania, na szczęście można zawsze zrobić korektę zapotrzebowania jakby było większe zapotrzebowanie na środki
U nas w komunalnych metr czynszu to 4,95 zł i jak ma wyjść dopłata do czynszu skoro 75% to kwota mniejsza od dodatku mieszkaniowego???Marcin77 pisze: ↑15 sty 2021, 10:53Ja też tak wyliczyłam tylko w zasobach komunalnych nikt się u nas nie zakwalifikowałGosia1981 pisze:Też tak robię, analizuje ostatni miesiąc, wyliczam dm z dopłatą tylko we wnioskach gdzie są osoby pracujące, plus mieszkania prywatne i z zasobów gmin, jest to o wiele lepszy sposób na zrobienie zapotrzebowania, na szczęście można zawsze zrobić korektę zapotrzebowania jakby było większe zapotrzebowanie na środki