zapotrzebowanie na maj
zapotrzebowanie na maj
czy w zapotrzebowaniu na maj trzeba ująć kwotę na wyrównania na zdo od lipca 2013 do 14 maja 2014?
Re: zapotrzebowanie na maj
Nie zdążysz wypłacić w maju. Ustawa wejdzie w życie ok.14 maja, potem informacje dla ludzi wniosek wywiad i mamy czerwiec
Masz rację przepraszam wywiadu nie ma przy wyrównaniu ale złożenie wniosku będzie po 10 maja, czyli mogę wypłacić w czerwcu.
mozesz wypłacic w czerwcu my zapotrzebowanie zrobilismy zobaczymy jak sie wyrobimy
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
i co w takim przypadku będziesz miała dwa wnioski i dwie decyzje ?natusia pisze:jaki wywiad przy spłacie nie ma wywiadu
ja myślałam o jednym wniosku i jednej decyzji ... i w takim przypadku muszę c zekac na wywiad ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
jeszcze czekamy za opinia prawnika chyba zrobimy dwa wnioski jeden z decyzja do spłaty a drugi z wywiadem jak będzie składał po n owemu na zdo
Oprócz zapotrzebowanie na maj - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
wniosek o zasiłek dla opiekunów przed 15 maja
pomocy
dochód do becikowego
utrata po roku bazowym
czy tez wnioski
JAK OBLICACIE ODSETKI DO ZDO???!!!
Świadczenie pielęgnacyjne dla rolników po nowemu
zapotrzebowanie na maj
umowa zlecenie-wychowawczy
Podstawa prawna + uzasadnienie do ŚP - podwyżka
świadczenie pielęgnacyjne po nowemu
Absurdy mojego MOPSu dot. ZDO
instytucja zapewniająca całodobowe utrzymanie?
upoważnienie do zdo?
Ustawa
rente bez utraty pracy