Zaraz mnie coś STRZELI - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 10 gru 2015, 12:50

Jestem już u kresu wytrzymałości, nie dość, że odwalamy tego potworka za darmo, to teraz musimy siedzieć w jakichś instrukcjach i zgadywać, co autor miał na myśli. Wrrrrr.
Piszę tutaj, bo może ktoś już skumał i poda pomocną dłoń.

Mam koperty z hasłami. KDR obsługuje 2 użytkowników, przyszły 2 koperty - do tej pory miałyśmy z koleżanką uprawnienia administratora i git.

Teraz zalogowałam się do SI KDR na podstawie danych z koperty. Na razie koleżanka się nie loguje. Zrozumiałam z tych popier.... instrukcji, że admin może być jeden.
Napisałam maila z prośbą o udzielenie dostępu do tego śmiesznego MOK ale czy zrobiłam poprawnie?
Ludzie, pomóżcie, nie jarzę tego, co po kolei zrobić. :evil:
kawa i ciasto

Napisano: 10 gru 2015, 13:07

Dobrze zrobiłaś :)
loa

Napisano: 10 gru 2015, 13:28

No niby dobrze ale nie podałam swoich danych, tylko sam login użytkownika. Totalnie nie mam pojęcia, czy to jest prawidłowe, czy czegoś nie pominęłam.
Co za g...o :evil:
kawa i ciasto

Napisano: 10 gru 2015, 13:29

Zgadzam się. Gówno!
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Napisano: 10 gru 2015, 15:41

a u mnie w drugą stronę.....
ja obsługiwałam cały czas sama KDR i było dobrze.... ale kiedy przyszedł teraz ten login, to mój mądry informatyk stworzył DWA konta!! adminem z loginu z koperty zrobił koleżankę a mnie nadał zupełnie inny login i wymyślił hasło.
na "admina" zalogować się nie mogę

aaa do d****py to wszystko!!!!

...
ttttaaaaaa

Napisano: 10 gru 2015, 15:53

kawa i ciasto pisze:No niby dobrze ale nie podałam swoich danych, tylko sam login użytkownika. Totalnie nie mam pojęcia, czy to jest prawidłowe, czy czegoś nie pominęłam.
Co za g...o :evil:
Heh właśnie powinnaś podać swoje dane :)
cziko

Napisano: 10 gru 2015, 16:09

Już to naprawiłam ale dalej mam wrażenie, że błądzę we mgle :D
kawa i ciasto

Napisano: 10 gru 2015, 16:22

nie trzeba podawać przypadkiem żadnych swoich danych osobowych; w piśmie przesłanym na CAS było napisane że "w celu uzyskania uprawnień do Modułu Obsługi Kart należy przesłać wiadomość ... w tytule wiadomości ma być login Administratora Gminnego czyli 7 cyfrowy kod Teryt _ user ; W treści wiadomości trzeba było napisać : Proszę o nadanie uprawnień do modułu MOK, kod autoryzacji (xxxx - gdzie te iksy to pierwsze cztery znaki z hasła jednorazowego przekazanego wraz z loginem)
gopsianka
Referent
Od: 07 kwie 2014, 13:27
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x