Administrator Gminny - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 11 gru 2015, 10:52

Jeżeli w Ośrodku prowadzę tylko sama KDR to czy mam sama zrobić siebie Administratorem Gminnym i uzupełnić dane zgodnie z instrukcją aktualizacji danych użytkownika ?
kornelia11111

Napisano: 14 gru 2015, 9:06

tak
ankaq

Napisano: 14 gru 2015, 9:39

Czyli w takiej sytuacji , po uzyskaniu jednego hasła i logonu moge zalogować się jako Adm, gminny, zaktualizowac tam swoje dane i wysłać o nadanie uprawnień meila. Mogę być jednocześnie ADminem i użytkownikiem i z jednego konta obsługiwać wnioski? Prosze o podpowiedz , bo nie mogę dodzwonić się do nich
zdenerwowana

Napisano: 14 gru 2015, 10:04

dołączam się do pytania. i jeszcze z jakiego adresu mailowego mam wysłać wiadomość bo w module ADM nic nie widzę :(
j14

Napisano: 14 gru 2015, 10:22

Witam, mam problem bo jesli na samym poczatku w starym programie u nas zdeklarowano że administartorem gminnym jest kierownik i to on ma login z końcówką user_01, ja w sumie tylko ja zajumuje się kartką duzej rodziny i mam login z końcówką uesr_02. Dostałam dopiero teraz kopertę w której chcą abym weszła na stronę i wpisała login z moją końcówką uesr_02, to wtedy ja automatycznie staje się tym administratorem??? Czy jak? A co z loginem pierwsyzm uesr01, gdzie wcześniej był nim Kierownik??
pomocy22

Napisano: 14 gru 2015, 11:09

też mam pytanie w sprawie administratora gminnego. Czy poprawialiście w module administratora dane kontaktowe jednostki bo tam jest zapisany domyślnie adres e-mail [email protected]. Trzeba to wymazać i pisać swój słuzbowy adres tak? I dopiero wtedy wysłać tego maila o nadanie uprawnień?
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 14 gru 2015, 12:15

ja też mam tak jak u ciebie, wpisze adres meilowy osrodka i nr telefonu bo u mnie jest "?"
paula2101

Napisano: 14 gru 2015, 12:23

też wymazałam ten @ kdr i wpisałam nr tel i maila ośrodka, aczkolwiek nie wiem czy dobrze zrobiłam :) wszystko tam robię "na czuja"
aniulka

Napisano: 15 gru 2015, 13:35

pomocy22 pisze:Witam, mam problem bo jesli na samym poczatku w starym programie u nas zdeklarowano że administartorem gminnym jest kierownik i to on ma login z końcówką user_01, ja w sumie tylko ja zajumuje się kartką duzej rodziny i mam login z końcówką uesr_02. Dostałam dopiero teraz kopertę w której chcą abym weszła na stronę i wpisała login z moją końcówką uesr_02, to wtedy ja automatycznie staje się tym administratorem??? Czy jak? A co z loginem pierwsyzm uesr01, gdzie wcześniej był nim Kierownik??
podbijam pytanie.
janeczkaaaa

Napisano: 15 gru 2015, 18:26

Janeczka, już wszystko wiem, odsyłam cię do linku w którym również napisałam ten post:

viewtopic.php?f=57&t=207196344
pomocy22

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x