zarobki
Re: zarobki
Witam. U mnie przedstawia się to następująco - woj. podkarpackie
- 1346 zł netto
- 250 zł brutto dodatku za wyjście w teren (szczerze to nie wiem ile to wychodzi netto)
- 109 zł netto ryczałt
Prawie 4 lata stazu pracy - przewodniczący ZI, pracownik socjalny, pomoc środowiskowa, praca socjalna, specjalista ds. przeciwdziałania przemocy w rodzinie, praca z klienetm w ramach PO KL... i w dużej mierze praca po godzinach, bo ciężko zastać w domu pracujących ludzi doświadczających przemocy do godz. 15.30 czy 16...
- 1346 zł netto
- 250 zł brutto dodatku za wyjście w teren (szczerze to nie wiem ile to wychodzi netto)
- 109 zł netto ryczałt
Prawie 4 lata stazu pracy - przewodniczący ZI, pracownik socjalny, pomoc środowiskowa, praca socjalna, specjalista ds. przeciwdziałania przemocy w rodzinie, praca z klienetm w ramach PO KL... i w dużej mierze praca po godzinach, bo ciężko zastać w domu pracujących ludzi doświadczających przemocy do godz. 15.30 czy 16...
Specjalista d/s przeciwdziałania przemocy w rodzinie- masz z tego specjalizację?
Gdzie można zrobic?
Gdzie można zrobic?
Na Podkarpaciu całkiem znośnie.... 2800 brutto + 250,00 i inne dodatki, nagrody
Witam, jest ktoś może, tutaj ze śląska i mógłby się wypowiedzieć jakie macie zarobki w MOPS? z Góry dziękuje 

-
- Praktykant
- Zajmuję się: Praca w handlu
- Kontakt:
dodatki dodatki a robic nie ma komu.Każdy tylko kombinuje jak tu wyciagnąc kasę a pracowac sie nie chce
-
- Referent
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
ziutek pisze: 09 kwie 2020, 22:37 dodatki dodatki a robic nie ma komu.Każdy tylko kombinuje jak tu wyciagnąc kasę a pracowac sie nie chce

Oprócz zarobki - Dodatek 250zł przeczytaj również:
dodatek - podatek
dodatek na macierzyńskim??
dodatek na zwolnieniu
projekt POKL
czy do dochodu wliczać alimenty jeśli wierzycielem jest ZUS
Czy odliczać alimenty od dochodu jeśli wierzycielem jest ZUS
Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL
ha przeliczeniowy
suo a dodatek 250
ciąża, zwolnienie lekarskie a dodatek 250 zł.
KURS KWAlIFIKACYJNY
urlop dodatkowy
1/2 etatu OPS i 1/2 etatu projekt
26.08.2009 Dzień Czarnej Koszulki
stanowisko d/s świadczeń
dodoatek