zarobki

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
ona12321

zarobki

Post autor: ona12321 »

Witam, czy w pracy macie upowaznienie burmistrza prezydenta itd do prowadzenia spraw związanych z DA i FA, sami jako pracownicy podpisujecie decyzje i pisma i czy w związku z tym macie wyższe wynagrodzenie.
kawa i ciasto

Re: zarobki

Post autor: kawa i ciasto »

Nie, upoważnienie ma tylko kierownik i zastępca, oni podpisują decyzję (co nie znaczy, że je piszą :lol: )
ania77

Post autor: ania77 »

jak Wy macie, podpisujecie sami?
zakręcona

Post autor: zakręcona »

Ja mam upoważnienie od wójta do wszelkich spraw związanych z funduszem alimentacyjnym, m.in. podpisywanie decyzji, wysyłanie informacji do BIG, wywiad alimentacyjny - dosłownie wszystko. Prowadzę FA od 2008 r. i dodatkowo część etatu ŚR (do ŚR również mam upoważnienie do podpisywania decyzji i wszelkich innych czynności). Nie mam żadnych dodatków do wynagrodzenia z tego tytułu. Zresztą mam nawet niższe wynagrodzenie niż niektórzy pracownicy będący na równoważnym stanowisku, tylko oni nie muszą się stresować taką odpowiedzialnością...
ODPOWIEDZ