ZAROBKI W ŚRODOWISKOWYM DOMU SAMOPOMOCY
Re: ZAROBKI W ŚRODOWISKOWYM DOMU SAMOPOMOCY
zróbmy strajk 21 listopada w \"DZIEŃ PRACOWNIKA SOCJALNEGO\'
Jestem za strajkiem, wyślę trzech pracowników
nIE WOLNO STRAJKOWAĆ , DO ROBOTY . BO MY ZE ZDZICHEM NIE BEDZIEMY MIELI ZA CO WYCHLAĆ W PRZYSZŁYM MIESIĄCU.AHA , A ZASIŁKI ?
Witam koleżanki i kolegów po fachu! 
Coś temat ucichł (prawdopodobnie wszysy zdali sobie sprawę z tego, że nic nie zmienimy...). Jako że ostatni post pochodzi sprzed roku spróbuję odświeżyć temat. Czy coś się u Was zmieniło na lepsze w kwestii zarobków? Bo u mnie jest świetnie - 1200 na rękę w siudmym roku pracy w ŚDS-ie na podkarpaciu.

Coś temat ucichł (prawdopodobnie wszysy zdali sobie sprawę z tego, że nic nie zmienimy...). Jako że ostatni post pochodzi sprzed roku spróbuję odświeżyć temat. Czy coś się u Was zmieniło na lepsze w kwestii zarobków? Bo u mnie jest świetnie - 1200 na rękę w siudmym roku pracy w ŚDS-ie na podkarpaciu.
ps. przepraszam za tą siódemkę przez \"u\" 

No nie wiem czy kierowca powinien narzekać tym bardziej, że jego czynna praca wynosi pewnie około 3 godz dziennie- przywóz i odwóz uczestników...
W MOIM ŚDS-IE ZARABIA SIĘ OK. 1800 ZŁ. NETTO (TERAPEUTA- WYŻSZE) ALE UWAŻAM ŻE TO NIE SĄ WYGÓROWANE ZAROBKI W STOSUNKU DO WYKONYWANEJ PRACY I ODPOWIEDZIALNOŚCI.
Elwiro - nigdzie nie napisałem, że jestem kierowcą. Jestem zatrudniony jako terapeuta.
Oprócz ZAROBKI W ŚRODOWISKOWYM DOMU SAMOPOMOCY - Ośrodki Wsparcia przeczytaj również:
Czy zastępcą kierownika ŚDS może być główna księgowa.
prosze o wsparcie!!!
ŻYCZENIA Z OKAZJI 8 MARCA
co zrobic?
prosba-specjalizacja
pomocy
Czy wyżywienie w Dziennym Domu można finansować z programu Pomoc państw w zakresie dożywiania?
Placówka wsparcia dziennego
podanie
Specjalistyczne Ośrodki P/Przemocy w Rodzinie
Pilne!! Małoletnia z dzieckiem!!
Noclegownia.
PILNE \"bezdomna\" w domu samotnej matki
BEZPŁATNY WARSZTAT ANTYSTRESOWY!!!!
ŚDS- kto kieruje
: na pomoc joli i jej ciężko chorym córkom