Witam, czy spotykacie się już z problemem ,że zarządcy budynków nie chcą potwierdzać wniosków, jeśli wnioskodawcą jest osoba wynajmująca lokal od właściciela lokalu? W ustawie jest zapis potwierdza zarządca albo osoba uprawniona (...). Jeżeli właściciel lokalu nie chce potwierdzać ( bo nie chce się "w to bawić" albo jest zagranicą, podpisał kiedyś umowę na czas nieokreślony i tyle) i chce tą kwestię przekazać zarządcy (potwierdzenie wniosku, aneksu) to co ma zrobić wnioskodawca?
jak jest u Waszych zarządców to rozwiązywane? czy do Was też dochodzą słuchy o problemie z tym związanym?
z góry dziękuję za odpowiedzi
zarządca albo osoba uprawniona do pobierania należności
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: zarządca albo osoba uprawniona do pobierania należności
u mnie poki co...wszystkie wnioski potwierdza zarzadca domu...osób, ktore wynajmują lokal teżjolasz pisze: 19 lip 2021, 12:14 Witam, czy spotykacie się już z problemem ,że zarządcy budynków nie chcą potwierdzać wniosków, jeśli wnioskodawcą jest osoba wynajmująca lokal od właściciela lokalu? W ustawie jest zapis potwierdza zarządca albo osoba uprawniona (...). Jeżeli właściciel lokalu nie chce potwierdzać ( bo nie chce się "w to bawić" albo jest zagranicą, podpisał kiedyś umowę na czas nieokreślony i tyle) i chce tą kwestię przekazać zarządcy (potwierdzenie wniosku, aneksu) to co ma zrobić wnioskodawca?
jak jest u Waszych zarządców to rozwiązywane? czy do Was też dochodzą słuchy o problemie z tym związanym?
z góry dziękuję za odpowiedzi
Oprócz zarządca albo osoba uprawniona do pobierania należności - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Brak tytułu prawnego?
Dodatki mieszkaniowe w przyszłości...
cena 1 kwh - link
Alimenty komornicze
Dochód
art. 6a
Aneks/wydatki za aktualny miesiąc?
działalność gospodarcza - RYCZAŁT
zasiłek dla bezrobotnych a dodatek mieszkaniowy
rachunki
Dochód z pracy do 26 roku
Co z ryczałtem ?