zasilki - Wzory pism

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 02 lis 2008, 13:19

prosze opomoc ja dostaje z opieki 186zł a mam 3 0s0bowom rodzinei mamy tylko 318zł i rodzinne 48zł..czy mi sie nalerzy zasiłek okresowy. i jak dlugo on moze byc przyznany .jak mi na grudnia przyznał 186zł . i czy na swieta moge oddac podanie czy opieka mi cos dolozy .z gory dziekuje
~czarna

Napisano: 02 lis 2008, 18:16

hm? a może do pracy??? Po każdej pracy NALEŻY SIĘ pensja!!!!!!!!!
~Tera

Napisano: 02 lis 2008, 23:40

Słuszne stwierdzenie, Czarna do roboty
~Tosia

Napisano: 27 lis 2008, 11:48

no czarna słusznie do roboty a nie pytaj czy ci sie nalerzy, my pracujemy dzień w dzień i dużo nam się należy a dostajemy g....
~berta

Napisano: 01 gru 2008, 13:10

niebądzcie chamscy.ja juz byłam w takiej sytuacji jak czarna wiem co to jest,wy napewno nieprzeżyliscie tego wiec nie komentujcie.ok
~malwina

Napisano: 10 gru 2008, 4:19

JAK STRACICIE PRACE DURNIE TO ZOBACZYMY JAK WY BĘDZIECIE ŚPIEWAĆ CWANIAKI NA ODLEGŁOŚĆ, TROCHĘ WSPÓŁCZUCIA BO PRZEZ TAKICH DUPKÓW WŁASNE W POLSCE BRAK TOLERANCJI A GŁUPOTA SIĘ MNOŻY.. KAWAŁ SZUMOWINY SIĘ TU POKAZAŁ...
~VIOLA CHRZANÓW

Napisano: 17 gru 2008, 0:08

Aż włosy stają na głowie jakich pracowników socjalnych mamy. I oni maja pomagać? Dlaczego są tacy ludzie na takich miejscach pracy? Chyba nie dowiem się
~Ewa

Napisano: 18 gru 2008, 11:01

A może dowiesz się , otóż prac. socjalni pracują czasami od rana do wieczora /czasami też w nocy/ i za tak marną pensję że wstyd powiedzieć ale im się nic nie należy jedynie dołożenie pracy ot i cała prawda, nie wspomnę o stresie związanym z tą pracą, nieprzespanych nocach. Może piszę nieskładnie ale mam już nerwy na to wszystko.
~frapcia

Napisano: 19 gru 2008, 15:19

Czarna, w pomocy Społecznej, NAPRAWDĘ , nic Ci się nie należy, ale Masz prawo zawsze; niekoniecznie do zasiłku; od tego są pracownicy socjalni aby wyjaśnić Ci zasady obliczania i przyznawania zasiłków
PS: do znerwicowanych - nie jesteście znerwicowane, tylko ,,wypalone\'\' zawodowo,ja pracuję dopiero 26 lat, przetrwałem, a mam teren o ogromnej rozpiętości, upartych podopiecznych, nieprzyjazne środowisko naturalne (b.wysoko) i zawsze rzucającą nam kłody pod nogi kierowniczkę!!! czy mam być taki jak ona i koleżanki też?
Zrozumcie pracę, ludzi, LUB SIĘ ZWOLNIJCIE , A ZROZUMIECIE
czarną !
~~doświadczony

Napisano: 19 sty 2009, 23:23

czesc jestem samotna matka ojciec dziecka odszedl jak bylam w 4 miesiacu ciazy dotej pory sie nie pokazal dostaje 170 zl na samotna i 48 rodzinnego powiedzcie mi o co moge sie starac w gopsie ubezpieczenie mam krusie i czy moga doliczyc mi jednorazowy macierzynski do dochodu dziecko ma 4 miesiace prosze o pomoc
~enila

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x