prosze opomoc ja dostaje z opieki 186zł a mam 3 0s0bowom rodzinei mamy tylko 318zł i rodzinne 48zł..czy mi sie nalerzy zasiłek okresowy. i jak dlugo on moze byc przyznany .jak mi na grudnia przyznał 186zł . i czy na swieta moge oddac podanie czy opieka mi cos dolozy .z gory dziekuje
JAK STRACICIE PRACE DURNIE TO ZOBACZYMY JAK WY BĘDZIECIE ŚPIEWAĆ CWANIAKI NA ODLEGŁOŚĆ, TROCHĘ WSPÓŁCZUCIA BO PRZEZ TAKICH DUPKÓW WŁASNE W POLSCE BRAK TOLERANCJI A GŁUPOTA SIĘ MNOŻY.. KAWAŁ SZUMOWINY SIĘ TU POKAZAŁ...
Aż włosy stają na głowie jakich pracowników socjalnych mamy. I oni maja pomagać? Dlaczego są tacy ludzie na takich miejscach pracy? Chyba nie dowiem się
A może dowiesz się , otóż prac. socjalni pracują czasami od rana do wieczora /czasami też w nocy/ i za tak marną pensję że wstyd powiedzieć ale im się nic nie należy jedynie dołożenie pracy ot i cała prawda, nie wspomnę o stresie związanym z tą pracą, nieprzespanych nocach. Może piszę nieskładnie ale mam już nerwy na to wszystko.
Czarna, w pomocy Społecznej, NAPRAWDĘ , nic Ci się nie należy, ale Masz prawo zawsze; niekoniecznie do zasiłku; od tego są pracownicy socjalni aby wyjaśnić Ci zasady obliczania i przyznawania zasiłków
PS: do znerwicowanych - nie jesteście znerwicowane, tylko ,,wypalone\'\' zawodowo,ja pracuję dopiero 26 lat, przetrwałem, a mam teren o ogromnej rozpiętości, upartych podopiecznych, nieprzyjazne środowisko naturalne (b.wysoko) i zawsze rzucającą nam kłody pod nogi kierowniczkę!!! czy mam być taki jak ona i koleżanki też?
Zrozumcie pracę, ludzi, LUB SIĘ ZWOLNIJCIE , A ZROZUMIECIE
czarną !
czesc jestem samotna matka ojciec dziecka odszedl jak bylam w 4 miesiacu ciazy dotej pory sie nie pokazal dostaje 170 zl na samotna i 48 rodzinnego powiedzcie mi o co moge sie starac w gopsie ubezpieczenie mam krusie i czy moga doliczyc mi jednorazowy macierzynski do dochodu dziecko ma 4 miesiace prosze o pomoc