U mnie zostali tylko "najtwardsi" zawodnicy, cała reszta odpadła i ewentualnie wraca na miesiąc, dwa pomiędzy uzyskami. Patrząc na działania ustawodawcy ZR jest przeznaczony do śmierci naturalnej w skali kraju (wiadomo, że będą miejsca gdzie będzie stosunkowo dużo zasiłków rodzinnych, ale nikt się tym nie przejmie w WWA).
słyszeliście, że świadczenia rodzinne mają być przeniesione do ZUS, tak twierdzą pracownicy ZUS
Tak, słyszałem. Kolega z tego forum @Korowiow mi to mówił ale w tajemnicy bo on jest ukrytym pracownikiem ZUS i ma za zadanie rozpracowywać pomoc społeczną od środka.
Nie chce nic mówić ale dziełem tego kolegi jest fakt przeniesienia 500+ do ZUSu...
Hej, u nas też już po szkoleniu z jakąś Panią z UW pracownicy socjalni przynieśli, że rodzinne i FA do ZUSU, także mamy się przygotować, że miejsca nie będzie
Hej, u nas też już po szkoleniu z jakąś Panią z UW pracownicy socjalni przynieśli, że rodzinne i FA do ZUSU, także mamy się przygotować, że miejsca nie będzie
Nie wierzę, że ZUS weźmie ZR, za dużo babraniny w stosunku do niewielkich kwot samych zasiłków. Prędzej zupełnie je zlikwidują i z tym należy się liczyć.
Szczęście wśród inteligentnych osób to najrzadsza rzecz, jaką znam. [E. Hemingway]