zasiłki zalegajace w kasie banku- co z nimi zrobić?
-
- Referent
- Zajmuję się: sr
- Kontakt:
zasiłki zalegajace w kasie banku- co z nimi zrobić?
kobieta za wrzesień i październik nie pobrała zasiłków rodzinnych na syna, wstrzymane miała dodatki, wiem ze nie wzieła tych zasiłków bo chłopak nie chodzi juz do szkoły, wniosku na nowy okres nie złozyła. Bank chce zebysmy wystapuili z wnioskiem o cofnięcie tych pieniedzy z podaniem powodu niepobrania ich. czy mozna te pieniadze cofnąc z banku juz ze wzgledu na ten 3 miesieczny okres niepodejmowania z kasy banku?
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
Re: zasiłki zalegajace w kasie banku- co z nimi zrobić?
u nas wypłaty są w 1 konkretny dzień ktoś nie odbierze to albo podaje konto albo czeka miesiąc
a bank po tym dniu przekazuje zwroty na nasze konto i po sprawie nic nigdzie nie zalega
a bank po tym dniu przekazuje zwroty na nasze konto i po sprawie nic nigdzie nie zalega
-
- Referent
- Zajmuję się: sr
- Kontakt:
Re: zasiłki zalegajace w kasie banku- co z nimi zrobić?
[quote="jasiak"]u nas wypłaty są w 1 konkretny dzień ktoś nie odbierze to albo podaje konto albo czeka miesiąc
a bank po tym dniu przekazuje zwroty na nasze konto i po sprawie nic nigdzie nie zalega[/q
ale bank chce ode mnie wniosek w którym poproszę o zwrot na konto osrodka i mam podac przyczyne tego zwrotu. A jak ksiegujecie taki zwrot? Jako nienalezne?
a bank po tym dniu przekazuje zwroty na nasze konto i po sprawie nic nigdzie nie zalega[/q
ale bank chce ode mnie wniosek w którym poproszę o zwrot na konto osrodka i mam podac przyczyne tego zwrotu. A jak ksiegujecie taki zwrot? Jako nienalezne?
Oprócz zasiłki zalegajace w kasie banku- co z nimi zrobić? - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
zasiłek piel. źle wydana decyzja
Dzierżawa z Krajowego Ośrodka Wsparcia rolnictwa
Witam po ponad rocznej przerwie jakie zmiany
jak utworzyc rejestr na 500 i ZR na cały okres zasiłkowy?
czy w tym przypadku może być umorzenie postępowania
Cechu Rzemiosł Różnych - odmowa ZR i dodatków, uzasadnienie
wypłata świadczeń 30% i 70%
dodatek z tytułu podjęcia nauki w szkole poza miejscem zamie
ŚWIADCZENIA DLA OSOBY POWYZEJ 21 LAT ZNACZNY STOPIEŃ ZAJECIA
Czy dobra decyzja zł za zł ?
czy muszą być zasądzone alimenty?
Pomoc adwokata - nieoceniona :D
Dochód z tytułu członkostwa w radzie nadzorczej
czy system dobrze liczy mechanizma zł za złotówkę
Zasiłek chorobowy w trakcie działalności
zdo a znaczny stopień??????????