matko jakie gadacie głupoty, nie nakręcajcie siebie i innych, proszę poczytajcie i douczcie sie i nie wprowadzajcie ludzi w błąd
1. żeby być p.o. - nie musisz mieć żadnych kwalifikacji typu - organizacja pomocy społecznej,
2. nie ma ABSOLUTNIE żadnego zakresu czasowego do którego można być p.o -mozna nim być nawet przez 100 lat
3. z reguły jest tak, że najpierw powoływany jest p.o - by z biegiem czasu gdy pełni obowiązki dokształcić sie - przecież nikt sie nie uczy od razu na kierownika - i niby skąd ich od razu brać,
4. mało kto - oczywiście chodzi mi o takich którzy nie chcą być kierownikami - od początku robi podyplomówką organizacje pomocy społecznej,
a zatem : nie wymyślajcie i poczytajcie przepisy prawa,
asia z wykształcenia i z zamiłowania do artykułów prawnik
fantastycznie realizujacy sie w świadczeniach rodzinnych, na stanowisku podinspektora
z podyplomówką - bo kiedyś myślałam że mam aspiracje ale po kilku latach pracy mam ogromną swiadomośc tego że NA KIEROWNIKA (mimo podyplomówki) NIE MAM PREDYSPOZYCJI
lubię być zarządzana ale gdyby nie daj Boże przyszło mi zarządzać nie dałabym rady.
do wszystkiego trzeba miec predyspozycje a już najbardziej do bycia kierownikiem, nie kazdy to potrafi i sie do tego nadaje
Dlaczego każdy po studiach na kierunku prawa szczyci się tym?
Oto pierwszy lepszy link po zapytaniu w google który mi się wyświetlił... https://www.rp.pl/artykul/284632-Jak-dlu ... .html#ap-1
P.S. z manifestacji kodu już wróciłaś?
"heiland z wykształcenia praca socjalna, zarządzanie, fundusze unii europejskiej"
matko - heiland - nie uwłaczam Ci w żadnej mierze - ale powiedz mi proszę czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? odpowiedz sobie sam, bo mi się już nie chce tłumaczyć - co rozumiesz poprzez to co zacytowałeś?
matko !!!! - ludzie - proszę nauczcie się czytać ze zrozumieniem i nie powielajcie czegoś czego nie jesteście w stanie zrozumieć,
i właśnie tym różnią się prawnicy od pracowników socjalnych - sory ale - logiką rozumowania i rozumienia tekstu pisanego, literalnego i znajomością przepisów powiązanych - nie chcę nikogo obrazić ale z Twojego zacytowanego tekstu wynika dokładnie to co powiedziałam i wiele pobocznych wątków,
asia z wykształcenia prawnik (stacjonarne)- ale przyznam się że drugim moim fakultetem jest socjologia (również stacjonarne - niemal równorzędne) - ze specjalnością praca socjalna
A jak wygląda p.o Kierownika przez rok dla głównej księgowej?
Kto podpisuje bilans i sprawozdania - referent ds księgowości jako główny księgowy a Główny księgowy jako Kierownik?