zastrzezone - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 03 gru 2008, 14:00

dzień dobry, mam pytanie odnośnie druku oświadczenia majątkowego, które jest drukiem zastrzezonym a co za tym idzie wymaga wszelkiej i bardzo daleko idącej specjalnej procedury w zakresie zbierania informacji a potem przechowywania tego dokumentu. Jak to sie u was odbywa, czy macie kancelarie tajną , jak pracownicy zbierają i przechowują te dokumenty.
~betina

Napisano: 12 lut 2009, 17:04

należy przejść przez procedurę sprawdzającą (ankieta bezpieczeństwa osobowego - ABW) i założyć DEWD i dziennik korespondencyjny
~moniś

Napisano: 23 lut 2009, 11:48

moniuś bardzo proszę o wzór ankiety bezpieczeństwa i co to znaczy załozyć DEWD.

Brdzo proszę o odpowiedż. na melia;
[email protected]
~Ania

Napisano: 26 lut 2009, 23:49

moniś
Bardzo proszę o wzór ankiety bezpieczeństwa i o podpowiedź w sprawie DEWD i dziennika korespondencyjnego - jest mi to bardzo potrzebne . Z góry bardzo dziękuje i proszę o podpowiedż na
adres [email protected]

Pozdrawiam
~kinia

Napisano: 02 mar 2009, 22:53

Nie mam pojęcia pracując w OPS o co chodzi to DEWD, bardzo proszę Monisię jeśli nie sprawi jej to kłopotu na meila [email protected]ędę wdzięczna.
~kinga

Napisano: 10 mar 2009, 12:47

https://www.arm.gov.pl/index.php?dz=pb_zalaczniki
to link który już ktoś dawal na formu i jest tam dużo potrebnych infrmoacji
~kiki

Napisano: 24 kwie 2009, 17:21

Drodzy wystarczy wejść na stronę internetową ABW i tam jest ankieta do ściągnięcia wraz z opisem jak należy ją wypełnić. DEWD - to inaczej Dziennik Ewidencji Wykonanych Dokumentów - w nim rejestruje sie wszelki \\e dokumenty oznaczone m.in klauzlą \"zastrzeżone\".
~moniś

Napisano: 18 maja 2009, 13:14

Czy ktoś może mi powiedzieć co należy wcześniej wypełnić: dziennik ewid.wykonanych dok. czy dziennik korespondencyjny? nie chcę źle tego wypełnić, ale też nie wiem jak się mam za to zabrać. posiadacie coś w rodzaju \"instrukcji \" do wypełnienia ? Baaaardzo proszę o wskazówki :)
~kaMilKa

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x