dzień dobry, mam pytanie odnośnie druku oświadczenia majątkowego, które jest drukiem zastrzezonym a co za tym idzie wymaga wszelkiej i bardzo daleko idącej specjalnej procedury w zakresie zbierania informacji a potem przechowywania tego dokumentu. Jak to sie u was odbywa, czy macie kancelarie tajną , jak pracownicy zbierają i przechowują te dokumenty.
moniś
Bardzo proszę o wzór ankiety bezpieczeństwa i o podpowiedź w sprawie DEWD i dziennika korespondencyjnego - jest mi to bardzo potrzebne . Z góry bardzo dziękuje i proszę o podpowiedż na
adres [email protected]
Drodzy wystarczy wejść na stronę internetową ABW i tam jest ankieta do ściągnięcia wraz z opisem jak należy ją wypełnić. DEWD - to inaczej Dziennik Ewidencji Wykonanych Dokumentów - w nim rejestruje sie wszelki \\e dokumenty oznaczone m.in klauzlą \"zastrzeżone\".
Czy ktoś może mi powiedzieć co należy wcześniej wypełnić: dziennik ewid.wykonanych dok. czy dziennik korespondencyjny? nie chcę źle tego wypełnić, ale też nie wiem jak się mam za to zabrać. posiadacie coś w rodzaju \"instrukcji \" do wypełnienia ? Baaaardzo proszę o wskazówki