zaświadczenia - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 21 sie 2015, 10:47

Tom. pisze:to po kiego grzyba w tym nowym osrodku pokazywał stary dowód... teraz masz :lol:
przy nowych dowodach to idiotyczne żądanie zaświadczeń o niekorzystaniu w innej gminie powinno szybko stracić rację bytu... wszystko jest we wniosku a teraz jeszcze empatia bedzie zgłaszać duble
przy każdym dowodzie to bezsens....a przy nowych to już do kwadratu.
Oj, może to pesymistycznie zabrzmi ale z tą Empatią to pewnie będzie cyrk na kółkach i bym tak nie marzyła że wszystko będzie jednym kliknięciem za dotknięciem czarodziejskiej
zosia001

Napisano: 21 sie 2015, 10:52

Iks pisze:W sumie mogę, ale nie wiem czy gra jest warta świeczki. :lol:
wg mnie nie warta .. ale wybór należy do Ciebie ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 21 sie 2015, 11:24

właśnie tez się zastanawiam po co te zaświadczenia, a najbardziej mnie wkurza jak za synusia albo córusię przychodzi mamusia i chce zaświadczenie za dziecko bo dziecko mieszka gdzie indziej i nie będzie tu przyjeżdżał albo przychodzą po zaświadczenia na uczelnię i mają z wykazem dokumentów a tam jak wół napisane że zaświadczenie albo oświadczenie osoby a ty siedź i licz kilka decyzji bo bździągwom się nie chce oświadczenia napisać
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 21 sie 2015, 11:33

ostatnio przyszła mi mamusia po zaświadczenie dla synusia tłumaczenie że kierownik nie podpisze takie zaświadczenia bo nie jest pani tą osobą nie pomogło, mówimy jej że syn podanie może wysłać pocztą ona na to że nie będzie nic wysyłał bo to długo będzie szło, poleciała na skargę do szefowej, szefowa kazała napisać podanie, napisała za niego i oczywiście za niego podpisała i w podaniu napisała że syn mieszka w Tarczynie u nas zameldowany a składać będzie jeszcze gdzie indziej i podała adres pod który ma być wysłane zaświadczenie. Napisałyśmy i wysłałyśmy pod wskazany adres, a że nie wiedziałam jaki jest kod pocztowy tej miejscowości to weszłam po poradę do wujka google i wujek google powiedział że nie ma takiej miejscowości jaką ona wpisała. Jak byłam na zwolnieniu przyleciała podobno z awantura że syn nie dostał tego zaświadczenia i że ona chce drugie bo on jednak będzie składał w Tarczynie a nie tam gdzie matka wcześniej podała. :lol: :lol: :lol:
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 22 sie 2015, 9:53

anetag pisze:szefowa kazała napisać podanie, napisała za niego i oczywiście za niego podpisała
Za fałszowanie podpisu jest paragraf, za podsuwanie takich durnych pomysłów też. Nie cierpię ludzi na kierowniczych stanowiskach z mentalnością sprzątaczki albo sprzedawczyni w mięsnym.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 23 sie 2015, 10:21

anetag pisze: a ty siedź i licz kilka decyzji bo bździągwom się nie chce oświadczenia napisać
przecież program to sam liczy, ale ja też się wściekam jak muszę wydać zaświadczenie
polk

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x