Milusia92 pisze: ↑22 lip 2021, 15:27Proszę o pomoc, wróciłam z urlopu a tu do wydania zaświadczenia do CP. Pan miał donieść zaświadczenie z US o ryczałcie, ale zdecydował, że rezygnuje. Jak zakończyć? Umorzyć postępowanie na wniosek strony decyzją?
Witam, też wróciłam z urlopu i mam ten sam problem. Pani nie przyniesie mi zaświadczenia z US, bo zmieniła zdanie i nie chce już tego zaswiadczenia. Co w tym przypadku zrobić??? Proszę pomóżcie:)
Mam ten sam problem. Co w tej sytuacji zrobić? Proszę o podpowiedź.Monika87 pisze: ↑17 mar 2021, 11:24Poradźcie co z tym fantem zrobić.
Pan złożył wniosek o wydanie zaświadczenia na "Czyste powietrze", po czym dzwoni, że jednak rezygnuje, bo on nie wiedział, że bierzemy dochód za 2019r., a jemu się to nie kalkuluje, bo żona wzięła odprawę przed emeryturą i złoży w przyszłym okresie zasiłkowym jak będzie brany 2020r. Napisał oświadczenie o wycofanie tego wniosku. W związku z powyższym co mam wydać na ten wniosek żeby go pozostawić bez rozpatrzenia? Umorzenie wszczęcia postępowania? Ma ktoś jakiś pomysł?