Ale zaświadczenie bezpośrednio do Austrii nie do ROPSu bo mieliśmy raz tak to Pani z ROPSu dzwoniła że jakim prawem wydajemy do Austrii zaświadczenie że najpierw powinniśmy do nich wysłać wniosek czy jest koordynacja czy nie.
A niby na jakiej podstawie mogę odmówić wydania zaświadczenia
ale to było po polsku w wordzie napisane i najpierw byłam zdygana ale potem sobie pomyslałam że jeśli odmówię wydania zaświadczenia to na jakiej podstawie i musze to zrobić postanowieniem na które służy zażalenie i wtedy SKO stwierdzi że ze mną coś nie tak
wydaj zaświadczenie i napisz na nim : zaświadczenie wydaje się na prośbę petenta w celu przedłożenia odnośnym władzom .. czy jakoś tak .. i nie będzie widać, że do Australii
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu pisze:wydaj zaświadczenie i napisz na nim : zaświadczenie wydaje się na prośbę petenta w celu przedłożenia odnośnym władzom .. czy jakoś tak .. i nie będzie widać, że do Australii
.. czy Austrii
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes