Zaświadczenie na recepcie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 28 cze 2010, 15:07

Do wniosku dołączono zaświadczenie lekarskie wystawione przez ginekologa NA RECEPCIE!!!!!!
Cyt. \"P. ...... pozostawała pod opieką lekarza ginekologa\" Przystawiona pieczatka lekarza i przychodni.
Uznać takie zaświadczenie??????? Bo podobno nie ma określonego wzoru, ale na forum piszecie że obowiązują stare wzory zaśw.
Dodam, że kobieta powiedziała, że lakarz nie chciał jej ponownie wystawić na wzorze zaświadczenia ode mnie, bo twierdzi że na recepcie też może być.....
~bingo

Napisano: 28 cze 2010, 17:17

zarządzenie nie zostało uchylone więc na dotychczasowym wniosku ma wystawić zaświadczenie
bachus
Stażysta
Od: 12 lut 2010, 12:56
Zajmuję się:

Napisano: 29 cze 2010, 13:49

pewnie ze może być ma być zaswiadczenie i koniec
~wk

Napisano: 01 lip 2010, 15:31

mi kiedyś przyniesiono \"zaświadczenie\" na kartce z notesiku-reklamówki (jakiś lek) na dodatek tak nabazgrane że szok.
Kazałem przynieść \"normalne\", oczywiście klientka sie wzburzyła, że nie będzie chodzić itp. więc kazałem jej przeczytać co jest na tym świstku napisane. Zaczęła czytać ale zwątpiła i przyznała mi rację :)
~max

Napisano: 02 lip 2010, 12:21

Ja też mam taki sam problem napisane na recepcie-ale pisze niżej zaświadczenie-pozostawała pod stałą kontrolą lekarza podpis pięczeć
czy takie zaświadczenie może byc?
~Hania

Napisano: 05 lip 2010, 12:18

a dlaczego nie moze byc, lekarze raczej maja świski z nagłówkiem zaświadczenie, ale jak nie ma albo musie skończyło ??? to wstawi na czymkolwiec np recepcie, ponieważ nie musi byc aktualnie napisane na wzorze, ja bym przyjęła i przyznała
~ala

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x