Takie zaświadczenie jest okNowaFA2018 pisze:Witajcie. Ile jest ważne zaświadczenie o bezskuteczności egzekucji od komornika? Np. Pani składa wniosek 20 sierpnia, zaświadczenie z dnia 7.08.2019 r.
To wtedy komornik Cie powiadomi ze egzekucja stała sie skuteczna ,albo strona.NowaFA2018 pisze:A jak np. wydam decyzję w październiku? To zaświadczenie nie straci ważności? Przecież egzekucja może być np. skuteczna?
Z tym bym się kłóciła, bo mam komorników co mnie nie powiadomili i mam cyrk na kółkach. Ale to inny temat. Ja zawsze bazuje na tym że taki zaświadczenie jest miesiąc ważne i staram się w tym terminie wydać decyzję. Wiem że to czasem graniczy z cudem. Jak mija mi ten termin to piszę do komornika o ponowne zaświadczenie. Nie wiem czy dobrze ale żadna kontrola mi tego jeszcze nie zarzuciła, a mam głowę spokojną po ostatnich akcjachWeronikaw pisze:To wtedy komornik Cie powiadomi ze egzekucja stała sie skuteczna ,albo strona.NowaFA2018 pisze:A jak np. wydam decyzję w październiku? To zaświadczenie nie straci ważności? Przecież egzekucja może być np. skuteczna?
Tak, wiem ze z komornikami to róznie bywaNowa34 pisze:Z tym bym się kłóciła, bo mam komorników co mnie nie powiadomili i mam cyrk na kółkach. Ale to inny temat. Ja zawsze bazuje na tym że taki zaświadczenie jest miesiąc ważne i staram się w tym terminie wydać decyzję. Wiem że to czasem graniczy z cudem. Jak mija mi ten termin to piszę do komornika o ponowne zaświadczenie. Nie wiem czy dobrze ale żadna kontrola mi tego jeszcze nie zarzuciła, a mam głowę spokojną po ostatnich akcjachWeronikaw pisze:To wtedy komornik Cie powiadomi ze egzekucja stała sie skuteczna ,albo strona.NowaFA2018 pisze:A jak np. wydam decyzję w październiku? To zaświadczenie nie straci ważności? Przecież egzekucja może być np. skuteczna?