zaświadczenie o dochodach
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
zaświadczenie o dochodach
Witam. proszę podpowiedzcie jak u was wygląda wzór zaświadczenia o dochodach?
-
- Referent
- Kontakt:
Re: zaświadczenie o dochodach
g generalmnie chodzi mi o to jak mam rozumiec odliczona kwota alimentów świadczomnych na rzecz innych osóbGosia1979 pisze: 23 maja 2022, 14:23 Witam. proszę podpowiedzcie jak u was wygląda wzór zaświadczenia o dochodach?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
witam, wrzucę Ci wzór swojego zaświadczenia
-
- Referent
- Kontakt:
Dziękuje
-
- Referent
- Kontakt:
a podpowiedz Jeszcze-jeśli ktoś płaci alimenty na dziecko nie będące członkiem rodziny wnioskodawcy to alimenty odliczamy od dochodu.? W ŚR dziewczyny mi mówia ze one sumę roczna odliczaja a nie miesieczna.i robią głupka ze mnie..
-
- Referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Alimenty płacone również przez osobę wchodzącą w skład gospodarstwa domowego odlicza sie od dochodu ale wg mnie za trzy miesiące przed dniem złozenia wniosku. w Świadczeniach rodzinnych biorą pod uwage do dochodu cały rok wiec przez to mowia ze odliczaja roczne alimenty. W dodatkach mieszkaniowych brane są pod uwagę trzy miesiące wiec odliczamy za trzy miesiace...Gosia1979 pisze: 25 maja 2022, 8:34a podpowiedz Jeszcze-jeśli ktoś płaci alimenty na dziecko nie będące członkiem rodziny wnioskodawcy to alimenty odliczamy od dochodu.? W ŚR dziewczyny mi mówia ze one sumę roczna odliczaja a nie miesieczna.i robią głupka ze mnie..
-
- Referent
- Kontakt:
dziękujeMikolaze pisze: 25 maja 2022, 9:26Alimenty płacone również przez osobę wchodzącą w skład gospodarstwa domowego odlicza sie od dochodu ale wg mnie za trzy miesiące przed dniem złozenia wniosku. w Świadczeniach rodzinnych biorą pod uwage do dochodu cały rok wiec przez to mowia ze odliczaja roczne alimenty. W dodatkach mieszkaniowych brane są pod uwagę trzy miesiące wiec odliczamy za trzy miesiace...Gosia1979 pisze: 25 maja 2022, 8:34a podpowiedz Jeszcze-jeśli ktoś płaci alimenty na dziecko nie będące członkiem rodziny wnioskodawcy to alimenty odliczamy od dochodu.? W ŚR dziewczyny mi mówia ze one sumę roczna odliczaja a nie miesieczna.i robią głupka ze mnie..
Oprócz zaświadczenie o dochodach - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
dochód z umowy zlecenia
Ulga z rozliczenia Pitu !!!
Wynajmujący - najemca pomocy!
powierzchnia normatywna
Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego
proszę sprawdzcie
zmiana mieszkania
obliczenie ryczałtu a powierzchnia
13 pensja
Dodatek mieszkaniowy dla obywatela z Ukrainy
Od kiedy dodatek mieszkaniowy