ZAWIADOMIENIE DO PROKURATURY- JAKIE ZAŁĄCZNIKI?

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
JÓZEFINA
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

ZAWIADOMIENIE DO PROKURATURY- JAKIE ZAŁĄCZNIKI?

Post autor: JÓZEFINA »

Jakie załączniki dołączacie do zawiadomienia do Prokuratury jako organ właściwy wierzyciela.
Domka
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Re: ZAWIADOMIENIE DO PROKURATURY- JAKIE ZAŁĄCZNIKI?

Post autor: Domka »

Decyzja o przyznaniu świadczeń, orzeczenie sądu dot. zasądzonych alimentów, zaświadczenie o bezskuteczności egzekucji alimentów
JÓZEFINA
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: JÓZEFINA »

Wyczytałam, że niektórzy dołączają zaświadczenie dot. korzystania z pomocy społecznej.
Tylko za jaki okres??
Domka
Stażysta
Kontakt:

Post autor: Domka »

U nas najczęściej Policja po otrzymaniu naszego zawiadomienia występuje z wnioskiem o udzielenie informacji dot. korzystania z pomocy społecznej i tam wskazują okres który ich interesuje (okresy są różne)
Awatar użytkownika
Ewela77
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Ewela77 »

ja jeszcze sporzadzam informacje o zawrotach dłuznika jeżeli takie były, i przesyłam informacje cz wierzycielka pobiera świadczenia rodzinne i wychowawcze
Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
NowaFA2018
Referent
Kontakt:

Post autor: NowaFA2018 »

Jak wyżej, jeszcze informacje o pobieraniu 500+ i rodzinnych, a także od kiedy, w jakich okresach i kwotach Pani pobierała fundusz. Nigdy nie miałam wniosku o udostępnienie danych. Także myślę, że wysyłam wystarczające informacje.
mgops89
Stażysta
Zajmuję się: FA, ŚW, ŚR
Kontakt:

Post autor: mgops89 »

Ja wysyłałam kserokopię decyzji z FA, zaświadczenia Komornika i Wyroku Sądowego, potem musiałam dosyłać akty urodzenia dzieci i w niektórych przypadkach informację czy dłużnik dokonywał wpłat na rzecz osób uprawnionych
ODPOWIEDZ