zawiadomienie signity - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 22 wrz 2015, 16:37

witam,
przy wydruku decyzji z fa dobrze drukuje mi szablon decyzji ale już zawiadomienia drukuje mi szablon podstawowy:( ustawiałam już chyba z tysiąc razy własny stworzony szablon zawiadomienia jako domyślny a i tak przy wydruku wyskakuje podstawowy. nawet w okienku widnieje zapis, że to niby otwiera mój szablon a tekst i reszta jest nadal z podstawowego. pomóżcie co zrobić, pracuję na wersji 2-1.2.
gopsfundusz

Napisano: 23 wrz 2015, 8:57

a mozesz powiedziec gdzie znalazłaś szablon zawiadomienia i jaka on ma nazwę? bo ja szukam i nie moge znalezc :(
kamaa

Napisano: 23 wrz 2015, 9:11

A co jeżeli nie zrobimy zawiadomienia od razu po wydaniu decyzji. Jak zrobić etn wydruk dla decyzji którą np. wydałem wczoraj?

ZAWIADOMIENIEKOMORNIKA jakoś tak się nazywa ten szablon i jest w szablonach decyzji.
Kroll

Napisano: 23 wrz 2015, 9:46

mam to samo , pozmieniałam sobie szablon, a pobiera tak jak u ciebie, tak że przenosze sobie wszystko z worda, ale co to za robota, moze dlatego że decyzje juz zrobiłam wczesniej, a nie wiem jak będzie gdzy zrobię nowa decyzję i od razu zawiadomienie do dł i komorn,
narwa sablonu zawiadom dłuznika i zawiadom komornika
gra1

Napisano: 23 wrz 2015, 10:40

No dobra ale jak wrócić do tego wydruku zawiadomienia jak je przypadkowo zamknę tuż po wydaniu decyzji? W opcjach wydruku tego nigdzie nie ma. To co... to znaczy że można takie zawiadomienie wygenerować tylko w jednym momencie? od razu przy wydawaniu decyzji? a potem już nie da rady? hmm?
Kroll

Napisano: 23 wrz 2015, 11:35

właśnie , jest tak jak piszesz, musisz wcisnąć zapisz w wydrukach gotowych to wtedy zapamiata a jak nie to znika
gra1

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x