Co oznacza komunikat i gdzie to zrobić: PRZED DODANIEM ZBIORU NALEŻY UZUPEŁNIĆ DANE JEDNOSTKI WPISUJĄC NA ZAKŁADCE RW CO NAJMNIEJ ADRES EMAIL, NR. TELEFONU, MIEJSCOWOŚĆ, NR DOMU ITP. Zakładka rw to parametry systemowe? tam mam wszystkie dane Ośrodka. Wersja aktualizacji 2-03.003
Tomek, dodało mi zbiór ale teraz krzyczy o numer telefonu dodałam 774641008 może być w taki formacie dla wszystkich bo już klikałam wszystkie kombinacje dałam że ma skopiować na wszystkie i NIC!!!
ela 1 pisze:Tomek, dodało mi zbiór ale teraz krzyczy o numer telefonu dodałam 774641008 może być w taki formacie dla wszystkich bo już klikałam wszystkie kombinacje dałam że ma skopiować na wszystkie i NIC!!!
Aby wykonac zbiór nalezy poprawić numer telefonu użytkownika. Numer telefonu może zaczynać się od znaku + i skąłdac się z cyfr oraz może zawierać ' '(,) i spacje
Prawdopodobnie chodzi już nie o numer telefonu Jednostki, ale Użytkownika, jeśli tak jest, to można to uzupełnić jako Administracja->Użytkownicy, wskazać Użytkownika -> modyfikuj, uzupełnić nr telefonu.
pozrawiam
Kwartał: 3
Nr wykonania: 1
Kod aplikacji: Oprogramowanie do Obsługi Świadczeń
Status weryfikacji: niepoprawny
Należy skontaktować się z dostawcą aplikacji, z której pochodzi zbiór central
Opis
1. Błąd struktury: cvc-minLength-valid: Value '' with length = '0' is not facet-valid with respect to minLength '1' for type 'Kod_15_Typ'.
Ilość wystąpień: 1
Rodzaj walidacji: twarda
2. Błąd struktury: cvc-type.3.1.3: The value '' of element 'KOD_TYPU_RODZINY' is not valid.
Ilość wystąpień: 1
Rodzaj walidacji: twarda