zbiór centralny - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 11 kwie 2014, 12:38

weryfikuje mi się już 5 godzinę ! co mam zrobić wylogować się?
bmf

Napisano: 11 kwie 2014, 13:02

bmf, zweryfikowalo Tobie w koncu ? U mnie to trwa godzinke ( poki co ) :(
A powiedz mi , czy puscilas sprawozdanie bez zbiorow , bo nie wiem co robic , czekac , czy nie mozna bez zbiorow ,trzeba najpierw zbiory , ech....
nowaja

Napisano: 11 kwie 2014, 13:13

Ja wczoraj puściłam sprawozdanie , nie zweryfikowało więc się wylogowałam! będę martwić się w poniedziałek :D
bmf

Napisano: 11 kwie 2014, 13:22

Gdy chce przekazac spr. wyskakuje mi taki kom. : "Dane sprawozdania nie zostały sprawdzone pod wzgęldem zgodności z danymi zawartymi w zbiorze centralnym, ponieważ zbiór centralny nie został wczytany."
bmf podpowiedz mi jeszcze jedno rzecz, czy Ty takze mialas taki komunikat i pomimo tego przekazalas sprawozdanie?
nowaja

Napisano: 11 kwie 2014, 14:40

też miałam taki komunikat udałam że go nie widzę i wysłałam ! i jest poprawny
bmf

Napisano: 11 kwie 2014, 14:46

bmf, ja wlasnie tez przekazalam , a co jeden problem mniej :lol:
nowaja

Napisano: 11 kwie 2014, 20:36

Zbioru nie przekazuje sie dopóki nie zostanie zweryfikowany. Piszą o tym w instrukcji. Mi weryfikował się cały wczorajszy dzień. Wyłączyłam kompa poszłam do domu :D , w domu sprawdzam o 20,30 dalej nie zweryfikowany. Loguję się dzisiaj rano w pracy i o dziwo, zweryfikowany. Otwieram a tam walidacje twarde :x Zajmę się tym w poniedziałek
Sipera

Napisano: 11 kwie 2014, 20:54

Mi sie dzis zbior z fa weryfikowal od rana i opuszczajac stanowisko pracy dalej byl nie zweryfikowany. Moze do pn sie zweryfikuje... a z sr mam mase miekkich, absurdalnych bledow
aggga

Napisano: 12 kwie 2014, 15:06

mi się właśnie zweryfikował i od razu go przekazałam, z miękkimi walidacjami ;] ... poniedziałek - wtorek - urlop :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x