bmf, zweryfikowalo Tobie w koncu ? U mnie to trwa godzinke ( poki co )
A powiedz mi , czy puscilas sprawozdanie bez zbiorow , bo nie wiem co robic , czekac , czy nie mozna bez zbiorow ,trzeba najpierw zbiory , ech....
Gdy chce przekazac spr. wyskakuje mi taki kom. : "Dane sprawozdania nie zostały sprawdzone pod wzgęldem zgodności z danymi zawartymi w zbiorze centralnym, ponieważ zbiór centralny nie został wczytany."
bmf podpowiedz mi jeszcze jedno rzecz, czy Ty takze mialas taki komunikat i pomimo tego przekazalas sprawozdanie?
Zbioru nie przekazuje sie dopóki nie zostanie zweryfikowany. Piszą o tym w instrukcji. Mi weryfikował się cały wczorajszy dzień. Wyłączyłam kompa poszłam do domu , w domu sprawdzam o 20,30 dalej nie zweryfikowany. Loguję się dzisiaj rano w pracy i o dziwo, zweryfikowany. Otwieram a tam walidacje twarde Zajmę się tym w poniedziałek
Mi sie dzis zbior z fa weryfikowal od rana i opuszczajac stanowisko pracy dalej byl nie zweryfikowany. Moze do pn sie zweryfikuje... a z sr mam mase miekkich, absurdalnych bledow
mi się właśnie zweryfikował i od razu go przekazałam, z miękkimi walidacjami ;] ... poniedziałek - wtorek - urlop
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes