ZBIÓR CENTRALNY - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 12 paź 2015, 10:27

Bazyllo pisze:Błąd struktury: cvc-minLength-valid: Value '' with length = '0' is not facet-valid with respect to minLength '1' for type 'Kod_15_Typ'.
Ilość wystąpień: 1
Rodzaj walidacji: twarda

Błąd struktury: cvc-type.3.1.3: The value '' of element 'KOD_TYPU_RODZINY' is not valid.
Taki błąd może wystąpić jeśli do zbioru pójdzie wniosek zarejestrowany, ale niezakwalifikowany. Aby nie trzeba było szukać takiego wniosku, zgłoś się do serwisu i zrobimy Ci poprawkę która to uzupełni automatycznie.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 12 paź 2015, 10:47

a co z tym kodem pokrewieństwa ?
gasiak

Napisano: 12 paź 2015, 10:49

gasiak pisze:a co z tym kodem pokrewieństwa ?
Spróbuj jeszcze raz wykonać "Wykonaj zbiór" i potem "Eksport". Jeśli dalej będzie problem, to uprzejmie proszę o zgłoszenie na serwis.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 12 paź 2015, 11:19

witam
nawet po wgraniu DP003 mam twarde walidacje typu:

cvc-minLength-valid: Value '' with length = '0' is not facet-valid with respect to minLength '2' for type '#AnonType_ImieOsoba'.

cvc-type.3.1.3: The value '' of element 'Imie' is not valid.
Jagoda7

Napisano: 12 paź 2015, 11:34

Godzinę temu zrobiliśmy nową aktualizację bo tak kazali z Sygnity aby przeszły zbiory Z FA i SR, zbiór z SR mi przeszedł ale jako niepoprawny-masakra jakaś
nowa252

Napisano: 12 paź 2015, 11:51

mi z rodzinnych z miękkimi przeszło
ale z tym FA porażka
gasiak

Napisano: 12 paź 2015, 12:02

wiele jestem w stanie zrozumieć jednak to co się tu dzieje jest jakieś niepoważne
wszystko na ostatnią chwile;-/
oka369

Napisano: 13 paź 2015, 8:13

Jagoda7 pisze:witam
nawet po wgraniu DP003 mam twarde walidacje typu:

cvc-minLength-valid: Value '' with length = '0' is not facet-valid with respect to minLength '2' for type '#AnonType_ImieOsoba'.

cvc-type.3.1.3: The value '' of element 'Imie' is not valid.
mam to samo
Joanka123

Napisano: 13 paź 2015, 8:20

Może ktoś ma odpowiedź jak to rozwiązać, bo Sygnity nadało mojemu zgłoszeniu niski priorytet i od wczoraj cisza
Joanka123

Napisano: 14 paź 2015, 8:06

SYGNITY pisze:
Bazyllo pisze:Błąd struktury: cvc-minLength-valid: Value '' with length = '0' is not facet-valid with respect to minLength '1' for type 'Kod_15_Typ'.
Taki błąd może wystąpić jeśli do zbioru pójdzie wniosek zarejestrowany, ale niezakwalifikowany. Aby nie trzeba było szukać takiego wniosku, zgłoś się do serwisu i zrobimy Ci poprawkę która to uzupełni automatycznie.
pozdrawiam
Zgłosiłem się w poniedziałek rano via email, do dziś nie mam nawet numeru zgłoszenia :(
Bazyllo

Strona 2 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x