ZBIÓR CENTRALNY - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 14 paź 2015, 10:04

Po przeczytaniu Twojej wiadomości spytałem o to serwis SR i otrzymałem zapewnienie "Mamy gotowca na ten problem i na bieżąco rozwiązujemy każde takie zgłoszenie." Także proszę napisz z jakiej jesteś jednostki to podeślę im i sprawdzą czy przyszło od Ciebie zgłoszenie.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 14 paź 2015, 13:35

SYGNITY pisze:Po przeczytaniu Twojej wiadomości spytałem o to serwis SR i otrzymałem zapewnienie "Mamy gotowca na ten problem i na bieżąco rozwiązujemy każde takie zgłoszenie." Także proszę napisz z jakiej jesteś jednostki to podeślę im i sprawdzą czy przyszło od Ciebie zgłoszenie.
pozdrawiam
Nic nie dostałem, jak również serwis nadal na bieżącą wysyła w tej sprawie rozwiązanie wszystkim zgłaszającym. Jednak gdyby ktoś z Was jednak czekał na rozwiązanie, proszę napisać do mnie, to podeślę namiary na ftp z poprawką, o której mowa.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 14 paź 2015, 13:38

a to nie można tej poprawki puścić wszystkim przed generowaniem zbiorów żeby nie tracili czasu na błędny zbiór? :?
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 14 paź 2015, 13:49

Tom. pisze:a to nie można tej poprawki puścić wszystkim przed generowaniem zbiorów żeby nie tracili czasu na błędny zbiór? :?
Nie wszyscy mają z tym problem, ci którzy nie mają wniosków z nieuzupełnionym składem rodziny nie mają tego problemu. Kto się zgłasza, dostaje.

PS. Fajny opis, Tom
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 14 paź 2015, 15:54

a ma ktoś tak że nie można zrobić zbioru centralnego!!!!!!!!!! robię dodaj i wyskakuje inf żeby uzupełnić danhe jednostki na zakładce RW????adres , telefon, itp. i to wszystko jest !!!!!!także o co chodzi????boże jak mnie już wszystko wk...:///// i bądź :x tu zdrowy
lodzia

Napisano: 14 paź 2015, 16:39

lodzia pisze:a ma ktoś tak że nie można zrobić zbioru centralnego!!!!!!!!!! robię dodaj i wyskakuje inf żeby uzupełnić danhe jednostki na zakładce RW????adres , telefon, itp. i to wszystko jest !!!!!!także o co chodzi????Boże jak mnie już wszystko wk...:///// i bądź :x tu zdrowy
Proszę spróbować na oknie aktualne parametry jednostki przycisku "Kopiuj na inne zakładki" i potem spróbować dodać zbiór.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 14 paź 2015, 17:49

już ok dzięki:)
andziaaaaa

Napisano: 15 paź 2015, 10:49

Uprzejmie przypominam to co pisałem już wczoraj
SYGNITY pisze:Jednak gdyby ktoś z Was jednak czekał na rozwiązanie, proszę napisać do mnie, to podeślę namiary na ftp z poprawką, o której mowa.
, że jeśli ktoś ma problem z błędami struktury zbiorów FA:

Błąd struktury: cvc-minLength-valid: Value '' with length = '0' is not facet-valid with respect to minLength '1' for type 'Kod_15_Typ'

Błąd struktury: cvc-type.3.1.3: The value '' of element 'KOD_TYPU_RODZINY' is not valid

i zgłosił się na serwis, ale czeka na odpowiedź, co może się zdarzyć, bo dziennie przychodzi ok 180 zgłoszeń z SR/FA, to proszę pisać do mnie i dam namiary na ftp z tą poprawką
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 15 paź 2015, 11:10

Bazyllo pisze:Błąd struktury: cvc-minLength-valid: Value '' with length = '0' is not facet-valid with respect to minLength '1' for type 'Kod_15_Typ'.
Ilość wystąpień: 1
Rodzaj walidacji: twarda

Błąd struktury: cvc-type.3.1.3: The value '' of element 'KOD_TYPU_RODZINY' is not valid.
Ilość wystąpień: 1
Rodzaj walidacji: twarda
mam to samo napisałam maila do SYGNITY ale pewnie mi jutro odpiszą
Gość

Napisano: 15 paź 2015, 11:14

SYGNITY pisze:Uprzejmie przypominam to co pisałem już wczoraj
SYGNITY pisze:Jednak gdyby ktoś z Was jednak czekał na rozwiązanie, proszę napisać do mnie, to podeślę namiary na ftp z poprawką, o której mowa.
, że jeśli ktoś ma problem z błędami struktury zbiorów FA:

Błąd struktury: cvc-minLength-valid: Value '' with length = '0' is not facet-valid with respect to minLength '1' for type 'Kod_15_Typ'

Błąd struktury: cvc-type.3.1.3: The value '' of element 'KOD_TYPU_RODZINY' is not valid

i zgłosił się na serwis, ale czeka na odpowiedź, co może się zdarzyć, bo dziennie przychodzi ok 180 zgłoszeń z SR/FA, to proszę pisać do mnie i dam namiary na ftp z tą poprawką
napisałam i czekam
urzędas
Referent
Od: 09 kwie 2014, 9:01
Zajmuję się: SW, FA, ŚR, DS sprawozdania listy wypłat

Strona 3 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x