zbiory centralne-mimo aktualizacji SYGNITY nadal błąd!!

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Moderator: de Charette

Napisano: 15 paź 2014, 7:53

O co chodzi? Po weryfikacji ZC wyszła mi 1 twarda walidacja "cvc-complex-type.2.4.d: invalid content was found starting with element" srodki własne". No child is expected at this point". Zrobiłam aktualizacje SYGNITY (ostatnio pomogło) ale niestety.....walidacja została. Ni chol**y nie rozumiem co to za błąd :(:(:(:(:( pomocy!!!!
Komarek


Napisano: 15 paź 2014, 9:31

ktos rozwiazał ten problem ?
lux1

Napisano: 15 paź 2014, 9:53

:evil: oczywiście dodzwonienie się do helpdeska SYGNITY graniczy z cudem.... więc problem jest nadal :-/
Komarek

Napisano: 15 paź 2014, 10:36

Moje zbiory w sygnity były poprawne
Gosia14

Napisano: 15 paź 2014, 11:13

Gosia...gratuluje ale niestety to że ty miałaś poprawne zbiory nie rozwiązuje mojego problemu :-P
Komarek

Napisano: 15 paź 2014, 11:21

Komarek pisze:Gosia...gratuluje ale niestety to że ty miałaś poprawne zbiory nie rozwiązuje mojego problemu :-P
miałam problemy ale inne- fakt dodzwonienie sie graniczy z cudem dlatego ja zawsze pisze na meila do nich- zeskanuj ten kod i wyslij im w wiadomości- mi odpisali w ciągu kilkunastu minut
u mnie akurat pomogło wgranie najnowszej wersji ale napewno pomogą ci rozwiazać i twój problem
na przyszłość naprawde polecam ta droge komunikacji z nimi :)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Posty: 1429
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się:
Lokalizacja: lubelskie


  
Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny