zbiory centralne za 1 kwartał - Stare tematy

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 04 kwie 2013, 14:05

witam!
zastanawiam się nad wykonaniem zbiou centralnego.Czy dalej zawieram w nim wypłaty tak jak dotychczastj.kontynuacja nauki na strarych zasadach i usmaodzielnienia?jak myślicie?
~Ania

Napisano: 05 kwie 2013, 10:05

Nic się nie zmieniło w stosunku do zeszłego roku. Zbiory centralne nadal są z pomocy społecznej, a nie ma zbiorów z pieczy. Pomost wyliczy do zbiorów wszystko co zostało wypłacone w aplikacji \"pomoc społeczna\", a nie wyliczy niczego z aplikacji \"piecza zastępcza\".
pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 05 kwie 2013, 10:28

mam taką dziwną sytację
zrobiłm sprawozdanie Mk1, mam tam 8 osób więc łatwo policzyć co i ile
w druku sprawozdania wyszło mi, że nie mam powiedzmy 2 osób Natomiast na listach wypłat je mniałam bo sprwdziłam, że są wszyskie osoby i ilość świdczeń sie zgadza
Co ciekawe zbiory centralne wyszły mi dobrze
Co jet nie tak? vczemu nie policzyło mi w Mk1 tych 2 osób?
~aga

Napisano: 05 kwie 2013, 12:28

A jakie te dwie osoby miały wypłacone świadczenia, kiedy i za jakie miesiące przysługiwały im?
~Tomek

Napisano: 05 kwie 2013, 13:54

są to osoby które wpisałam w tym roku z MOW za I _ III 2013na kontynuowanie nuaki
~aga

Napisano: 05 kwie 2013, 15:05

Czy ostatnie miejsce przed usamodzielnieniem jest poprawnie wpisane w wywiadzie cz. 5 (starej 8)? Bez tego nie doliczy się do sprawozdania.
~Tomek

Napisano: 08 kwie 2013, 11:55

do tych ZBC wywiad dla osób ubiegajacych się o pomoc na usamodzielnienie
w pomośćie nie ma V lub VIII ale z nazwy wnioskuję że to ten co teezba ajednak sie nie zgfadzaja te wypłaty
~aga

Napisano: 08 kwie 2013, 12:25

są - na oknie w tytule będzie część wywiadu
~Tomek

Napisano: 08 kwie 2013, 12:34

dużym wytłuczonym pismem będzie na oknie
~Tomek

Napisano: 08 kwie 2013, 12:34

no mam szędzie cz. V
~aga

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU