zdarzenie klęskowe - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 28 cze 2016, 11:47

Witam proszę o pomoc
Zasiłki z tyt. wichury zdarzenie klęskowe do 6000 zł wypłacacie po otrzymaniu dotacji z Urzędu Wojewódzkiego?
Bo nie wiem czy teraz mam płacić i wydawać decyzje czy dopiero jak otrzymam informacje z Urzędu , że mamy przyznaną taką dotacje. Boję się wcześniej wypłacić bo jeżeli nie otrzymam dotacji na tem cel to będę miała problem bo nie dysponujemy takimi środkami.
Może ktoś był w takiej sytuacji ? Jak robiliście? Obecnie jesteśmy na etapie zbierania wniosków i przeprowadzania wywiadów.
ewka 7777

Napisano: 28 cze 2016, 11:56

U na s było tak gmina powołała komisję do oszacowania strat potem wystąpiła do Wojewody o przyznanie środków i dopiero po otrzymaniu dotacji my wydawaliśmy decyzję bo wiedzieliśmy jaka kwotą dysponujemy.
Jak teraz wydasz decyzję a wiesz jaką kwotę masz w decyzji napisać przecież nie każda strata w gospodarstwie jest jednakowo oszacowana.
Iza1

Napisano: 28 cze 2016, 12:33

Dziękuję bardzo też tak zrobię . Pozdrawiam .
ewka 7777

Napisano: 01 lip 2016, 9:18

Możecie wrzucić tu wzór decyzji?
1234

Napisano: 04 lip 2016, 5:08

Też prosiłabym o wzór decyzji. Jak w Pomoście wprowadza się wywiad cz.VII, gdy są dane tylko 1 osoby a nie całej rodziny. Jeszcze nie analizowałam w systemie bo narazie cały czas pracuję w terenie opisując zniszczenia.
Diana2

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x