ZDO

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Olga..

ZDO

Post autor: Olga.. »

Moje pytanie brzmi następująco: Zasiłek dla opiekuna będziemy tylko wyrównywać??? od lipca 2013 r. do chwili wejścia w życie ustawy, nie będziemy wypacać go dalej?
magda 833

Re: ZDO

Post autor: magda 833 »

wydaje mi sięże będziemy płacić dalej NIESTETY
Maja....,

Post autor: Maja...., »

A reszta jak myśli?????? podpowiecie mi ludzie chodzą i już pytają o wypłaty...robiliście zawiadomienia ? jak to jest ? będzie trzeba dalej płacić ????
agaaaa

Post autor: agaaaa »

też bym to chciała wiedzieć
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

Proponuję przeczytać ustawę. Tam jest naprawdę wszystko napisane. Ale odpowiem. Zawiadomień nie robiliśmy bo ustawa jeszcze nie weszła w życie, a do przodu również będziemy płacić w określonych przypadkach. Inna sprawa, nie wiem dlaczego upatrujecie problemu w dalszych wypłatach - wasz budżet również rośnie przecież.
Walka z wiatrakami since 1998.
natusia

Post autor: natusia »

narazie robimy zapotrzebowanie a co będzie dalej zobaczymy
julka88888

Post autor: julka88888 »

no a jaki byłby sens w ogóle tworzenia zdo skoro mielibyśmy nie płacic go dalej. Jest w ustawie napisane że wydajemy decyzję na czas trwania orzeczenia lub oczywiście do czasu zgonu osoby.
mm1

Post autor: mm1 »

Art.2 pkt 1 - wyrównania
Art.2 pkt 2 dalej płacimy ZDO jeżeli spełnia warunki do św. pielęgn. w brzmieniu obowiązującym w dniu 31.12.2012r.
mam56

Post autor: mam56 »

Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy , pracownicy OPS !
Co prawda Ustawa o wypłacie ZdO , jeszcze nie obowiązuje , ale warto ją przeczytać . Unikniecie nieporozumień i nie będziecie zadawać (przepraszam) dziecinnych pytań . Po jej wejściu (niebawem) , będzie więcej czasu na kawkę .
ODPOWIEDZ