u mnie 33 osoby może się ubiegać o ZDO ... do wczoraj przyjęłam 24 wnioski, dzisiaj pierwszy człowiek przyszedł i powiedział, że on nie złoży wniosku bo jest rolnikiem i nie może wypełnić oświadczenia o zaprzestaniu prowadzenia gospodarstwa bo to jest poświadczania nie prawdy, człowiek na prawdę szczerze i oddanie zajmuję się swoją schorowaną bardzo ! matką ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ja mam podobny pryzpadek najpierw nie napisał i nie złozył wniosku potem pryzszedł i napisac ze dla potrzbe wałsnych prrowadzi gosp uprawia np ziemniaki dla siebei a i tak matka sie zajmije
Też mam taki przypadek. Pan nie podpisał oświadczenia, bo to nieprawda... chodziło tylko o wyrównanie, mama zmarła i on się nią faktycznie opiekował. A są tacy co bez mrugnięcia podpisali
ustawodawca nie brał pod uwagę , ze państwo ma uczciwych rolnikow........
najpierw ludzi " zmuszali " przy S.Z.O o kombinowanie , teraz na Z.D.O. - porazka